Hallan Day Spa

Aktiivisen lomapäivän kruunaa hetki omaa aikaa

Saunamaailma-kylpylän yhteydessä palveleva Hallan Day Spa tarjoaa hemmottelevia hoitoja ja rentouttavia hierontoja, niin arkeen kuin juhlaan.

Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen tai nauti ihanista vartalo- tai kasvohoidoista. Kaikki hoidot toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Tutustu palveluvalikoimaamme, ja valitse juuri sinulle sopivin hoito. Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi.

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on alunperin vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa kuumennetaan pieniä lasikuppeja, jolloin niihin syntyy alipaine. Lasikupit toimivat imukuppeina, ja ne asetetaan yleensä selän ja hartioiden alueen iholle. Kuivakuppausta käytetään käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin, kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyden poistamiseen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Lisäksi se on oiva apu liikunnasta palautumiseen ja lihashuoltoon. Hoito helpottaa kiinalaisen lääketieteen termillä ilmaistuna stagnaatiota, ja sitä voidaan käyttää hoitona myös hengitysteiden sairauksissa kuten flunssan hoitamisessa.

Lankatekniikka

Lankatekniikka on vanha itämainen menetelmä, jonka avulla voidaan luonnollisesti ja tehokkaasti poistaa haitallisia ihokarvoja. Langan avulla ihokarvojen poistaminen on erityisen nopeaa, ja soveltuu myös herkemmille ihoalueille. Lankatekniikkaa voidaan käyttää mm. kulmien huolitteluun, ylähuulen käsittelemiseen tai partarajan erotteluun. Tekniikka soveltuu hyvin sekä miehille että naisille.

Hinnasto

Tuote
Hinta
Rentouttava kokovartalohieronta, 45min
50 €
Selkähieronta, 30min
35 €
Hieronta ja selän kuivakuppaus 60min
60 €
Kasvojen ihonpuhdistus n.60min
60 €
Manikyyri, halutessa lakkaus n.30min.
25 €
Manikyyri kestolakkauksella n.45min.
30 €
Manikyyri geelilakkauksella n.60min.
40 €
Rakennekynnet n.120min
60 €
Jalkahoito, halutessa lakkaus n.60min
50 €
Säärten vahaus
15 €
Bikinirajojen vahaus
20 €
Kulmien muotoilu itämaisella lankatekniikalla
10 €
Ylähuulen epilointi lankatekniikalla
8 €
Kulmien ja ylähuulen epilointi lankatekniikalla
16 €
Kulmien värjäys
15 €

Varaukset ja tiedustelut [email protected] tai puh. 08 748 500
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 24 tuntia ennen hoidon alkua, tämän jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.

Kosmetologi Minna Antikainen

Hallan Day Spassa pääset Minnan taitaviin käsiin hemmoteltavaksi.
Minna on koulutettu kauneudenhoitoalan ammattilainen, ja valmistunut kosmetologiksi Italiassa. Perinteisten hemmottelevien hierontojen ja kosmetologi-palveluiden lisäksi, Minnalta löytyy erikoisosaamista mm. kuivakuppauksesta sekä ihokarvojen depiloinnista lankatekniikalla.
Minna haluaa tarjota jokaiselle asiakkaallensa yksilöllisen rentouttavan hoitokokemuksen, asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä kunnioittaen.

Jos kaipaat ennen kaikkea rentoutumista ja nautiskelua, Minna suosittelee valitsemaan klassisen hieronnan. Hieman rohkeampia Minna kannustaa kokeilemaan kuivakuppausta, joka myös rentouttaa, mutta myös puhdistaa kehoa samalla.

Tutustu Halla Day Span koko palvelutarjontaan ja varaa itsellesi aika hemmotteluun!