Vapaa-ajan tontit

Tervetuloa rakentamaan unelmaasi Ukkohallaan.

Unelmoitko omasta loma-asunnosta? Suunnitteletko ehkä rakentamista?
Matkailukeskus Ukkohallan alueella jo lähes 200 loma-asuntoa ja alue kasvaa edelleen. Tässä elämäsi tilaisuus toteuttaa unelmasi kohtuullisin hinnoin.

Tutustu Ukkohallan myynnissä oleviin lomatontteihin

Metsähallituksen myytävät tontit Ukkohallassa

Metsähallituksen LAATUMAA-tontit sijaitsevat aivan Ukkohallan laskettelukeskuksen ytimessä, lyhyen kävelymatkan päässä palveluista.

Tonteille menevä Tervakuja niminen tie lähtee Ravintola Saagan parkkipaikalta ylöspäin. Alueella on loma-asuntotontteja ja kaksi tonttia, joihin voi rakentaa matkailua palvelevia majoitusrakennuksia. Tiet tonteille on rakennettu valmiiksi ja tontit on lohkottu valmiiksi omiksi kiinteistöiksi.

Alueella on valmiina infra-, sähkö- ja vesi-/viemäriliittymät. Nettisivultamme (www.laatumaa.fi) löytyy kaavakartta ja rakennustapaohjeet, joista saa lisätietoa loma-asunnon rakentamiseen liittyvistä määräyksistä ja ohjeista. Lisätietoa rakentamisvaatimuksista antaa myös Hyrynsalmen rakennusvalvonta. Tontin voi ostaa tai vuokrata.

Myynti ja lisätiedot:

Tarja Puurunen
puh. 0400 322060
[email protected]

Myytävät huoneistot Hyrynsalmen keskustassa

Hyrynsalmen kunta tarjoaa varteenotettavia vaihtoehtoja vaikkapa vapaa-ajan asunnoiksi. Myytävät huoneistot sijaitsevat Hyrynsalmen kunnan keskustassa palveluiden lähettyvillä. Matkaa Ukkohallan matkailukeskukseen kertyy 18 kilometriä.