Koe vauhdikas talvi Ukkohallassa

Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa sijaitsevassa Ukkohallan laskettelukeskuksessa vietät hauskan ja ruuhkattoman rinnepäivän. Monipuolisella rinnevalikoimalla sekä pitkillä rinteillä varustettu Ukkohalla on mukavan kokoinen ja turvallinen keskus.

Paras päivä on rinnepäivä

15 rinnettä ja 3 tasokasta parkia tarjoaa lumi-iloja kaikenikäisille ja -tasoisille laskijoille. Rinneprofiilit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Keskuksen 5 hissiä kuljettavat laskettelijat rinneiloihin, joista kaksi nousee aina 170 metrin korkeuteen. Rinteet ovat mukavan levyisiä ja turvallisia laskea. Pituutta pisimmällä rinteellä on 1400 metriä. Siirtymät rinteiltä toiselle sujuvat helposti. Ukkohallan parkeista löytyy vauhtia ja haastetta kaikentasoisille freestylelaskijoille sekä lumilautailijoille. Hallapark, Junnupark ja Jibpark ovat Suomen kärkitasoa, keräten kehuja vuosittain. Turvallisiksi ja monipuolisiksi suunnitellut ja rakennetut parkit sopivat kaikentasoisille laskijoille. Vain luovuus on rajana.

Viiletä rinteessä ja opi uutta hiihtokoulussa

Ukkohalla on mukava perhekohde, johon on helppo tulla ja josta löytyy jokaiselle jotakin. Sinisten, punaisten ja mustien rinteiden joukosta on helppo valita omalle tasolle sopiva reitti. Lastenrinne ja lastenmaa mahdollistavat perheen pienemmille turvallisen ja hauskan rinnepäivän. Rinteiden kupeessa sijaitseva ilmainen pulkkamäki tarjoaa vauhdin huumaa ilman monoja ja suksia. Välinevuokraamosta saat tarvittaessa allesi huippuvarusteet. Vuokraamosta löydät lasketteluvälineiden lisäksi varusteet myös maastohiihtoon, pulkkailuun ja lumikenkäilyyn. Välinevuokraamon yhteydessä toimii suksihuolto, josta saat parasta palvelua lasketteluvälineillesi. Laskettelun alkeita tai uusia temppuja voi opetella Ukkohallan hiihtokoulussa, joka tarjoaa suksi- ja lautaopetusta. Hiihtokoulu taitavien opettajien johdolla on hyvä reitti sekä uuden lajin että rinne-etiketin haltuunottoon. Ukkohallan hiihtokoulussa viihtyvät niin lapset, aikuiset kuin perheet tai kaveriporukat. Opi laskettelun ja lumilautailun taidot – varaa opetus Ukkohallan hiihtokoulusta!