Majoitus

Ukkohallan Matkailukylä sijaitsee Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa Syväjärven rannalla.  Se tunnetaan yhtenä suomen lumivarmimpana alueena. Loma-asunnoista pääset ensimmäisen askeleen jälkeen nauttimaan Kainuun upeasta luonnosta, eikä matkailukeskuksen palveluiden ja muiden harrastusten äärelle ole koskaan kohtuutonta matkaa.

Ukkohallassa on vuokrattavia loma-asuntoja sekä ihastuttavia mökkejä ja huviloita, kaikkiin majoitustarpeisiin – lapsiperheille, pariskunnille, ryhmille ja yksin matkaaville. Majoitusta voit varata vaikkapa viikonlopuksi tai pidemmäksikin aikaa. Tutustu lomakohteen esittelyyn ja varaa sopiva majoitus samoin tein.

Hotel Ukkohalla

30 Ski Chalets -huonetta sijaitsevat Ukkohallan laskettelurinteiden sekä wellness- ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä Syväjärven rannalla. Huoneissa tupakeittiö, 1 makuuhuone, 1 makuualkovi, sähkösauna, pesuhuone, erillinen wc. Makuuhuoneessa kaksi x 80cm sänkyä ja makuualkovissa kerrossänky, jonka alaosa 120cm. Pohjakerroksessa suksien huoltotila sekä huoneistokohtainen suksi-/välinevarasto. Ilmainen Wifi.

Huoneistoista on suora yhteys rinteisiin ja ladulle sekä UkkohallaSpa& SaunaWorldin saunamaailmaan. Huoneistojen koko vaihtelee 44m2–63m2 välillä.Jokaisessa Ukkohalla Ski-In asunnossa on oma sauna ja parveke tai maaterassi. Ukkohalla on ympäri vuoden palveleva vapaa-ajankeskus Hyrynsalmella, Kajaanista hiukan koilliseen.

Lue lisää ja varaa SkiChalets-huoneistot täällä.


SkyCabin-näköalahuoneistot

SkyCabin Ukkohalla-näköalahuoneistot on tehty massiivihirrestä. Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa SkyCabineissä on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun. Korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi aktiivisen lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä.

Lue lisää ja varaa SkyCabin-huoneistot Hotel Ukkohallan sivuilta.


Helppo loma Ski-In kylässä

Vietä helppo ja vaivaton loma matkailukeskuksessa, jonka hyvin varustellut Ski-In huoneistot sijaitsevat aivan järven rannalla!

Uudet Skivillas-, Lakevillas- ja Sun&Ski Villas-huoneistot sijaitsevat Ukkohallan sydämessä, palveluiden ja harrastusten keskellä. Rinteet, maastopyöräilyreitit, ladut, ulkoilureitit – kaikki majoituksesi vieressä! Myös wellness- ja kuntosalipalvelut, Saunamaailma-kylpylä ja ravintola Saaga keilahallineen sijaitsevat aivan lomakotisi ovella.

Lue lisää ja varaa Ski-In huoneistot täältäKatso ski-in kylän palvelut kartasta tästä.


Mökit ja huvilat

Ukkohallan matkailukylässä sijaitsevat ihastuttavat alppityyliset mökit, laadukkaat lasiterassihuvilat sekä monet muut majoitusmahdollisuudet juuri sinun tarpeisiisi. Etsi sopiva kohde Lomarenkaan onlinevaraamosta ja tule viettämään unelmiesi mökkiloma!