Lomakylä Rakkaranta

Rakkarannan lomakylä sijaitsee idyllisen Syväjärven rannalla, Ukkohallan laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä.

Lomakylä pitää sisällään neljä v.2024 rakennettua viihtyisää näköalayksiötä. Huvilat on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla, ja tarjoavat upeat näkymät järven, laskettelurinteiden ja revontulien suuntaan.

Rakkarannan huvilat

A Lentäjän poika 1

B Lentäjän poika 2

C Henry Ford Cabin

D Beach House

Jokaisen huvilan mukavuuksiin kuuluvat mm. Wc, suihku, huoneistokohtainen sauna (a ja b talossa), keraaminen levy, grillimikroaaltouuni, jääkaappi-pakastinlokero, sauvasekoitin/vatkain, airfryer, kahvinkeitin, Nespressokeitin, leivänpaahdin, astiasto neljälle, 4K äly-TV jossa Netflix ja Amazon Prime, kaksi erillissänkyä pedattuna parisängyksi, vuodesohva,  isot näköalaikkunat järven ja Ukkohallan hiihtokeskuksen suuntaan sekä ulkoterassi lasikaiteella.

Mökkien yhteiskäytössä on suurilla näköalaikkunoilla varustettu erillinen rantasauna ja saunatupa. Lisäksi mökkikylässä on tilava, valaistu parkkialue ja huoltorakennus, jossa on tarjolla pyykkitupa, kuntoilutila, kuntoiluvälineitä, pesutornit kuivureilla, erillis-WC ja pieni keittiö kahvinkeittomahdollisuudella. Sähköautojen latauspisteet ja kattava 400M Wifi Mesh verkko takaavat nykyaikaiset mukavuudet ja helpon etätyöskentelyn.

Kesäisin tarjolla on SUP-lautoja, soutuvene, laituri, rantatuolit ja -penkit sekä oma hiekkaranta. Kaikki nämä palvelut sisältyvät vuokrahintaan.

Varaa tästä

 

Maria Aarinen
+358504040373
[email protected]

Mika Aarinen
+358505360370
[email protected]

Yhteystiedot

p. 0306 502 502
[email protected]

www.lomarengas.fi