Tervetuloa Ukkohallaan

Ukkohalla on monien mahdollisuuksien lomakohde puhtaan ja monimuotoisen luonnon keskellä.

Ukkohallassa kaikki on lähellä

Ukkohallan ympärivuotinen matkailukylä sijaitsee Syväjärven rannalla, Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa. Ukkohallassa viihdyt monipuolisten aktiviteettien parissa lasketellen, talvipyöräillen ja murtomaahiihtäen sekä Saunamaailman lempeissä löylyissä rentoutuen.

Matkailukylän keskiössä lomaelämyksiä luo Huoneistohotelli Ukkohalla, jossa saman katon alta löytyvät monipuoliset Ski Chalets -huoneistot, ravintola, keilahalli ja Saunamaailman kylpyläosasto. Ukkohallan huipulla vierailijaa hemmotellaan vaaramaisemilla ja Sky Cabin Glass Suitesien mukavuuksilla. Ukkohallassa voi hyvin lomailla myös ilman autoa, sillä kaikki palvelut löytyvät kivenheiton päästä toisistaan.

Tilaa Ukkohallan uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä tuoreimmat uutiset ja huikeimmat tarjoukset!

Yrityksen kehittämishanke 5/2021-8/2023

PPELY on myöntänyt Hotel Ukkohallalle Yrityksen kehittämisavustusta kansainvälistymiseen, palvelukonseptin uudistamiseen ja uusien palveluiden kehittämiseen. Hankkeen tavoitteena on kehittää yrityksen valmiuksia kansainvälisten asiakkaiden houkuttelemiseksi ja palvelukonseptin kehittämiseksi tukemaa kansainvälisten asiakkaiden palvelua. Hankkeelle on myönnetty kehittämisavustusta yhteensä 37 670€.