Varaus- ja peruutusehdot

Nämä varausehdot koskevat seuraavia Hotel Ukkohallan majoituskohteita: Ukkohalla Ski Chalets, Ukkohalla Sky Cabin Glass Suites sekä Ukkohalla Lake Residence -huoneistoja.

(Päivitetty 6.7.2023)

Varaus- ja maksuehdot

Hotel Ukkohalla (myyjä) noudattaa lomakohteen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun Hotel Ukkohalla on toimittanut varaajalle (asiakas) varausvahvistuksen sähköpostitse tai puhelimitse. Internet-varauksen ollessa kyseessä varaaja saa vahvistuksen suoraan varausjärjestelmästä.

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt). Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus, joka toimitetaan myyjälle ennen majoituksen alkua. Myyjä varaa oikeuden hyväksyä/kieltäytyä alaikäisten majoittamisesta ilman täysi-ikäisen huoltajan tai perheenjäsenen valvontaa.

Varaaminen ja maksut verkkokaupassa

Asiakas tekee itse haluamansa varaukset internetissä ja maksaa koko summan varausta tehdessään. Asiakas vastaa siitä, että hän tulostaa itselleen kuitin sekä varausehdot. Varausohjelma lähettää varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa varausvahvistusta, otathan yhteyttä suoraan hotelliin.

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanjakohtaisia peruutusehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun tai vastaanoton puhelimitse antamista hinnoista. Virheellinen hintatieto ei sido myyjää, jos virhe on sillä tavoin selvä, että kuluttajankin olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virhetiedon. Tällainen tilanne on esimerkiksi silloin, jos ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna.

Maksut

Varauksen koko arvo veloitetaan varauksen teon yhteydessä. Verkkokaupassa tehdyissä varauksissa maksu suoritetaan varausta tehdessä luottokortilla tai verkkopankkimaksuna. Sähköpostilla tai puhelimitse tehdyistä varauksista lähetetään asiakkaalle sähköpostitse maksulinkki, joka on voimassa 24h varauksen tekohetkestä. Varauksen hintaan lisätään tällöin toimistomaksu 10€.

Verkkokaupassa tehtyjen varausten maksaminen tapahtuu Paytrail-sivuston kautta. Verkkokaupassa tehdyistä varauksista ei peritä toimitusmaksua. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Nets Oy, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Nets Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Nets Oy Y-tunnus 0107810-9 Teollisuuskatu 21 00510 Helsinki Puhelin (09) 69 641. Hyväksytyt maksutavat: verkkopankki- ja korttimaksut. Hyväksytyt maksukortit: Visa debit ja credit sekä Visa Electron ja MasterCard debit ja credit.

Sähköpostilla tai puhelimitse tehdyistä varauksista lähetetään asiakkaalle sähköpostitse maksulinkki, joka on voimassa 24h varauksen tekohetkestä. Varauksen hintaan lisätään tällöin toimistomaksu 10€. Laskutusasiakkaille laskutuslisä on 10€.

Varausmaksu tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen varauksen alkamista.

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

KESÄ JA SYKSY 1.5.-30.11. 

Kesän ja syksyn normaalihintaisiin majoitusvarauksiin voi tehdä muutoksia seitsemän vuorokautta (7 vrk) ennen majoituksen alkua seuraavin ehdoin: muutokset käsittelymaksun (35€) hinnalla toiseen varausjaksoon tai majoituskohteeseen. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, tulee varaajan maksaa lisäksi hinnan erotus. Mikäli muutos tehdään edullisempaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, ei asiakkaalle palauteta hinnan erotusta. Varauksen voi perua käsittelymaksun hinnalla (35 €) viimeistään seitsemän vuorokautta (7 vrk) ennen majoituksen alkua. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin tai majoituksen aikana, peritään peruutuskuluna 100 % varauksen arvosta.

TALVI JA KEVÄT 1.12.-30.4.

Muutoksia majoitusvarauksiin voi tehdä viimeistään neljä viikkoa (28 vrk) ennen majoituksen alkua seuraavin ehdoin: muutokset käsittelymaksun hinnalla toiseen varausjaksoon tai majoituskohteeseen. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, tulee varaajan maksaa lisäksi hinnan erotus. Mikäli muutos tehdään edullisempaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, ei asiakkaalle palauteta hinnan erotusta. Varauksen voi perua käsittelymaksun hinnalla (35 €) viimeistään neljä viikkoa (28 vrk) ennen majoituksen alkua. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin tai majoituksen aikana, peritään peruutuskuluna 100 % varauksen arvosta.

Mikäli muutos tehdään myöhemmin kuin neljä viikkoa (28 vrk) ennen tuloa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Peruutukset

Peruutukset on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen ([email protected]). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut hotellille. Toimistoajan (arkisin 10.00 – 16.00) ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus aina saada takaisin Hotel Ukkohallalle maksamastaan summasta puolet, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asiakkaan tulee toimittaa myyjälle lääkärintodistus kahden viikon kuluessa peruutuksesta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varauksen alkamista, ei maksua palauteta.

Hotel Ukkohallan oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), hotelli voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin. Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia ei maksuja palauteta.

Huoneistoon pääsy

Ski Chaletin ovet toimivat avainkortilla, jotka asiakas saa sisäänkirjautumisen yhteydessä tai hotellin vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella erillisestä avaintennoutolaatikosta.

Sky Cabin Glass Suite sekä Lake Residence -huoneistojen ovet toimivat avaimella, jonka asiakas saa sisäänkirjautumisen yhteydessä tai hotellin vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella erillisestä avaintennoutolaatikosta.

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Vuokraan sisältyy varatun lomakohteen käyttöoikeus varatulle ajalle, normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sekä astianpesuaine ja wc-paperi sisältyvät hintaan. Liinavaatteet, loppusiivous, pyyhkeet ja kuntosalin vapaa käyttö sisältyvät myös aina majoituksen hintaan. Ski Chalets -huoneistoissa ilmainen wifi sisältyy hintaan. Loppusiivous ei sisällä astioiden pesua eikä roskien vientiä.

Huoneistossa saa majoittua enimmillään:

Ski Chalet 45 – 5 hlöä

Ski Chalet 63 – 6 hlöä

Ski Chalet Suite – 4 hlöä

Sky Cabin Glass Suite – 2+2 hlöä (huoneistossa on erillinen makuualkovi jossa vuodesohva, joka soveltuu lähinnä pienille lapsille).

Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee sopia ennakkoon hotellin kanssa.

Majoituskohteissa ja sen yleisissä tiloissa on voimassa yleinen hiljaisuus yöaikaan klo 22:00 – 8:00, jota asiakkaan tulee noudattaa.

Tupakointi ja lemmikit on kielletty kaikissa sisätiloissa. Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen siivoamisesta aiheutuvat kulut (minimiveloitus 500 €) siinä tapauksessa, että lomakohteen sisätiloissa on tupakoitu tai huoneistoon on tuotu lemmikki. Mahdollisen väärinkäytöksen tullessa ilmi hotelli on oikeus keskeyttää oleskelu huoneistossa. Asiakkaalla ei tällaisen tilanteen sattuessa ole oikeutta korvaukseen menetystä oleskeluajasta.

Asiakas on vastuussa lomakohteessa aiheuttamistaan vahingoista. Aiheutuneesta vahingosta on heti ilmoitettava hotellille soittamalla tai sähköpostitse. Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti. Mikäli asiakas rikkoo lomakohteen sääntöjä, hotellilla on oikeus keskeyttää asiakkaan varaus välittömästi. Asiakkaalla ei tällaisen tilanteen sattuessa ole oikeutta korvaukseen menetystä oleskeluajasta.

Päivystyskäynneistä, jotka aiheutuvat asiakkaan toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta tai tuottamuksellisuudesta hotelli varaa oikeuden periä asiakkaaltaan siitä aiheutuvat kustannukset. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi avainten kadottamisesta aiheutuvat päivystyskäynnit, asiakkaan häiriökäyttäytymisestä aiheutuvat päivystyskäynnit, asiakkaat toiminnasta hotellille aiheutuvat siivouskustannukset ja muut vastaavat kulut. Päivystyskäynti arkisin klo 8-20 37,10€, pyhäpäivinä 61,70€ alv 0%. Edellä mainittujen kellonaikojen ulkopuolella maksu on kaksinkertainen. Lisäksi peritään lähtömaksu 35,00€/arki ja 50,00€/pyhä.

Hotellilla on oikeus periä lomakohteeseen saapumisen yhteydessä asiakkaalta 150 € suuruinen vakuusmaksu asiakkaan velvoitteiden täyttämisen vakuudeksi ja vahingon varalta. Vahinkojen korvaus, sekä ylimääräisestä siivouksesta aiheutuvat kustannukset voidaan pidättää vakuusmaksusta.

Asiakas luovuttaa lomakohteen ja sen avaimet lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. Jos asiakas lähtee muuna aikana, on avainten luovutuksesta ja mahdollisen vakuusmaksun palautuksesta sovittava hotellin kanssa hyvissä ajoin etukäteen. Jos asiakas lähtee normaalista poikkeavaan aikaa (esim. yöllä) tai jos asiakas ei ilmoita lähdöstään, on hotellilla oikeus palauttaa vakuusmaksu jälkikäteen.

Löytötavarat

Hotel Ukkohalla ei vastaa asiakkaan huoneistoon jättämien tavaroiden säilytyksestä tai edelleen lähettämisestä. Löytötavarat voidaan postittaa asiakkaalle, tällöin asiakas tilaa postituspalvelun itse ja Hotel Ukkohalla perii asiakkaalta 35€ toimistomaksun tavaran toimittamisesta postitoimistoon.

Ylivoimainen este

Hotel Ukkohalla ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majoure) tai vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot tai luonnonilmiöt kuten hyönteiset), joka ei ole johtunut hotellista ja jonka seurauksia hotelli ei kohtuudella ole voinut estää. Hotel Ukkohalla ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä.

Huomautukset ja valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja varauksen aikana suoraan hotelliin. Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana hotellille, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, eikä hotelli ole niistä korvausvelvollinen.

Hotellin oikeus hintojen muutoksiin

Sopimuksen syntymisen jälkeen hotellilla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos majoituksen hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

Henkilötietojen käyttö

Palvelun varaajan henkilötiedot lisätään Hotel Ukkohallan/Tuottohotelli Oy markkinointirekisteriin, jonka kautta saat esimerkiksi saapumisohjeet kohteeseen ja muuta hyödyllistä tietoa koskien varaustasi. Tulet saamaan jatkossa sähköpostilla markkinointiviestintäämme. Tietojasi käsitellään yksityisyydensuojailmoituksen mukaisesti ja voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön.

*** Yksityisyydensuojailmoitus – Hotellinx NetRes – Yleinen tietosuoja-asetus

Hotellinxin pilvipalveluna toimitettava ohjelmisto (jäljempänä ’palvelumme’) tarjoaa pääsyn hotellivarauksiin internetyhteyden avulla. Käytämme ja keräämme sinusta mahdollisimman vähän ja sellaisia tietoja, jotka ovat välttämättömiä online-varauspalvelujen tarjoamiseksi. Teemme tämän yksityisyyden suojasi huomioon ottaen ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Lisätietoja Hotellinxista saat osoitteesta hotellinx.com.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka palvelin tallentaa laitteellesi, kun käytät palvelua. Tallennamme evästeitä laitteellesi, jotta voimme tunnistaa sen palatessasi varausjärjestelmään. Jos et halua, että evästeitä käytetään, voit kieltää evästeet selaimesi asetuksissa. Voit myös poistaa kaikki selaimeesi tallennetut evästeet (ks. selaimen ohjesivut).