Reitit

Tervetuloa nauttimaan korpimetsien jylhyydestä.

Ukkohallasta löytyy niin maastopyöräily, murtomaahiihto, moottorikelkkailu kuin vaellus- ja patikointireittejäkin. Monipuoliset retkeilyreitistöt tarjoavat loistavat puitteet ulkoilulle ja patikoinnille. Vaihtoehtoja on niin pitkille vaelluksille kuin lyhyille luontoretkille. Kesäreitteihin pääset tutustumaan tästä!

Pitkää vaellusta kaipaavalle hyvä valinta on legendaarinen UKK-reitti. Ukkohallan ympäristössä sen varrelle sijoittuvat muun muassa suuri luonnonvarainen vesiputous Komulanköngäs, Pyssylammen majat ja Pirunkirkko jokikanjoneineen. Reitin varrella ihaillaan silmänkantamattomiin kainuulaista vaaramaisemaa ikikuusikkoineen ja avosoineen. Suosittuihin vaellusreitteihin kuuluu myös lähes 60 kilometrin pituinen Köngäskierros mahtavine luonnon nähtävyyksineen.

Lyhyille päivävaelluksille ja eväsretkille löytyy mielekkäitä polkuja heti Ukkohallan lähiluonnosta. Varaa tukikohdaksi vaikka Vorlokin erätupa rantasaunoineen muutaman kilometrin päässä Ukkohallan matkailukeskuksesta, luonnon keskeltä.
Lisätiedot löydät täältä: Vorlokki, vuokratupa – Luontoon.fi

Varaustilanne ja tiedustelut [email protected] tai puh. 08 748 500.