Hallan Day Spa

Aktiivisen lomapäivän kruunaa hetki omaa aikaa

Saunamaailma-kylpylän yhteydessä palveleva Hallan Day Spa tarjoaa hemmottelevia hoitoja ja rentouttavia hierontoja, niin arkeen kuin juhlaan.

Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen tai nauti ihanista vartalo- tai kasvohoidoista. Kaikki hoidot toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Tutustu palveluvalikoimaamme, ja valitse juuri sinulle sopivin hoito. Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi.

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa hoitosi ottamalla suoraan yhteyttä Minnaan tai Virpiin.

Minna Antikainen [email protected] tai puh. 041 310 2728

Virpi Anttonen [email protected] tai puh. 044 248 7269

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 24 tuntia ennen hoidon alkua, tämän jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.

Hinnasto: Voit tutustua Hallan Day Span hinnastoon tästä linkistä!

 

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on alunperin vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa kuumennetaan pieniä lasikuppeja, jolloin niihin syntyy alipaine. Lasikupit toimivat imukuppeina, ja ne asetetaan yleensä selän ja hartioiden alueen iholle. Kuivakuppausta käytetään käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin, kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyden poistamiseen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Lisäksi se on oiva apu liikunnasta palautumiseen ja lihashuoltoon. Hoito helpottaa kiinalaisen lääketieteen termillä ilmaistuna stagnaatiota, ja sitä voidaan käyttää hoitona myös hengitysteiden sairauksissa kuten flunssan hoitamisessa.

Lankatekniikka

Lankatekniikka on vanha itämainen menetelmä, jonka avulla voidaan luonnollisesti ja tehokkaasti poistaa haitallisia ihokarvoja. Langan avulla ihokarvojen poistaminen on erityisen nopeaa, ja soveltuu myös herkemmille ihoalueille. Lankatekniikkaa voidaan käyttää mm. kulmien huolitteluun, ylähuulen käsittelemiseen tai partarajan erotteluun. Tekniikka soveltuu hyvin sekä miehille että naisille.

Energiahoito

Energiahoito on kehon tasapainottamista energiatukoksista ja erilaisista epätasapainotiloista. Mielelle ja keholle hyvin rentouttavaa. Soveltuu hyvin, jos perinteinen hieronta ei käy. Hoidossa ei hierota.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on erittäin kokonaisvaltainen ja rentouttava. Hoidossa laitetaan kiviä vaikuttamaan ympäri kehoa energiakanaville, akupisteille. Lisäksi hoidossa hierotaan lihaksia tehokkaasti lämpimillä kivillä.

Kosmetologi Minna Antikainen

Hallan Day Spassa pääset Minnan taitaviin käsiin hemmoteltavaksi.
Minna on koulutettu kauneudenhoitoalan ammattilainen, ja valmistunut kosmetologiksi Italiassa. Perinteisten hemmottelevien hierontojen ja kosmetologi-palveluiden lisäksi, Minnalta löytyy erikoisosaamista mm. kuivakuppauksesta sekä ihokarvojen depiloinnista lankatekniikalla.
Minna haluaa tarjota jokaiselle asiakkaallensa yksilöllisen rentouttavan hoitokokemuksen, asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä kunnioittaen.

Jos kaipaat ennen kaikkea rentoutumista ja nautiskelua, Minna suosittelee valitsemaan klassisen hieronnan. Hieman rohkeampia Minna kannustaa kokeilemaan kuivakuppausta, joka myös rentouttaa, mutta myös puhdistaa kehoa samalla.

Aitoudentila Virpi Anttonen

Virpi on paluumuuttaja Hyrynsalmelle ja hän on kouluttautunut kosmetiikkaneuvojaksi ja työskennellyt asiakaspalvelun sekä kosmetiikan parissa jo 12 vuotta. Virpin yritys Aitoudentila aloitti toimintansa Marraskuussa ja Virpi on  kouluttautunut erilaisten hoitojen tekemiseen. Virpi on ihmisenä helposti lähestyttävä, ystävällinen ja aidosti läsnä. Virpin yrityksen perusajatuksena on tuoda ihmiset rentoutumisen ja olemisen äärelle kiireellisen arjen keskellä. Virpi tarjoaa palveluitaan myös Hyrynsalmella, Suomussalmella, Puolangalla ja Kajaanissa.

Tule rentoutumaan ja palautumaan hemmottelevien hoitojen äärelle!