Hallan Day Spa

Aktiivisen lomapäivän kruunaa hetki omaa aikaa

Saunamaailma-kylpylän yhteydessä palveleva Hallan Day Spa tarjoaa hemmottelevia hoitoja ja rentouttavia hierontoja, niin arkeen kuin juhlaan.

Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen tai nauti ihanista vartalo- tai kasvohoidoista. Kaikki hoidot toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Tutustu palveluvalikoimaamme, ja valitse juuri sinulle sopivin hoito. Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi.

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa hoitosi ottamalla suoraan yhteyttä Virpiin. Hoidot varattavissa ympärivuotisesti.

Virpi Anttonen [email protected] tai puh. 044 248 7269

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 24 tuntia ennen hoidon alkua, tämän jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.

Tutustu Hallan Day Spa Hemmotteluhinnastoon täällä

Aitoudentila Virpi Anttonen

Virpi on paluumuuttaja Hyrynsalmelle ja hän on kouluttautunut kosmetiikkaneuvojaksi ja työskennellyt asiakaspalvelun sekä kosmetiikan parissa jo 12 vuotta. Virpin yritys Aitoudentila aloitti toimintansa Marraskuussa ja Virpi on  kouluttautunut erilaisten hoitojen tekemiseen. Virpi on ihmisenä helposti lähestyttävä, ystävällinen ja aidosti läsnä. Virpin yrityksen perusajatuksena on tuoda ihmiset rentoutumisen ja olemisen äärelle kiireellisen arjen keskellä. Virpi tarjoaa palveluitaan myös Hyrynsalmella, Suomussalmella, Puolangalla ja Kajaanissa. Tule rentoutumaan ja palautumaan hemmottelevien hoitojen äärelle!

Energiahoito

Energiahoito on kehon tasapainottamista energiatukoksista ja erilaisista epätasapainotiloista. Mielelle ja keholle hyvin rentouttavaa. Soveltuu hyvin, jos perinteinen hieronta ei käy. Hoidossa ei hierota.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on erittäin kokonaisvaltainen ja rentouttava. Hoidossa laitetaan kiviä vaikuttamaan ympäri kehoa energiakanaville, akupisteille. Lisäksi hoidossa hierotaan lihaksia tehokkaasti lämpimillä kivillä.