Talvipyöräily

Koe Ukkohallan talviset maisemat maastopyöräillen.

Pyöräily talvella ei ole vain mahdollista, vaan se on myös hauskaa! Paras keli talvipyöräilyyn on aurinkoinen pikkupakkanen, mutta oma viehätyksensä on myös pimeän aikaan pyöräilyssä otsalampun valossa revontulien alla. Sähköpyörä on oivallinen valinta talvella pyöräilyyn.

Ukkohallasta löytyy upeita maastopyöräilyreittejä! Monipuolisesta reitistöstämme löytyy lukuisia vaihtoehtoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

Vuokraa kauttamme laadukkaat sähköfatbike ja fatbike pyörät ja lähde omatoimiselle seikkailulle Ukkohallan ympäristöön. Sähköavusteisilla maastopyörillä poljet vaivattomasti maastossa kuin maastossa.

Vuokrattavat pyörät

Ukkohallasta löytyy paljon huollettuja ja kunnostettuja reittejä pyöräilijöille. Laadukkailla sähköfatbike-pyörillä polkaiset pidemmänkin retken vaivatta. Vuokraa meiltä sähköfatbike ja lähde omatoimiselle talviseikkailulle Ukkohallan ympäristöön.

Sähköfatbike-pyörät on merkkiä Rock Machine Avalanche E50 ja niitä löytyy koossa S 15″, M 17″ ja L  19″ sekä 2 kpl lasten Apache Tate 24″ pyörää.

Hinnasto

Tuote
Hinta
SÄHKÖFATBIKE
3h
50 €
Päivä (8h)
80 €
2 päivää (kaupan sulkemisaikaan asti)
130 €

Vuokraa pyörä ennakkoon verkosta ja vältä turha jonottaminen.