Lähialueen palvelut

Ukkohalla kuuluu Hyrynsalmen kuntaan, joka sijaitsee Kainuussa.

Kainuu on Pohjois-Suomen maakunta, jonka maakuntakeskus on Kajaani. Lähialueilta löytyy kulttuuria, aktiiviurheilua, luontoelämyksiä ja mukavia tapahtumia ympäri vuoden.

 

Hyrynsalmi

Hyrynsalmen kunnasta löytyvät kaikki matkailijan palvelut: ruoka- ja erikoisliikkeet, polttoaineasemat sekä terveyskeskuspalvelut. Hyrynsalmen kunnan alueella on paljon nähtävää, esim. Maalaiskahvila Mummulla, Kaunislehdon talomuseo, vapaa-ajankeskus Camping Vonkka, Mustarinda ja Hyrynsalmen vanha rautatieasema.

Lue lisää

Suomussalmi

Noin puolen tunnin matkan päässä on Suomussalmen kunta, jossa on lukuisia kauppoja ja ravintoloita. Suomussalmella pääset nauttimaan myös monista kulttuuri- ja historianähtävyyksistä: Suomusalmen kesäteatteri, Hossan värikalliot ja kansallispuisto, Raatteen tien näyttelyt, Raatteen Portin talvisotamuseo, Hiljainen kansa ja paljon muuta.

Lue lisää

Kajaani

Reilun tunnin automatkan päässä sijaitseva Kainuun pääkaupunki Kajaani tarjoaa pikkukaupungiksi paljon ostosmahdollisuuksia ja tapahtumia. Kajaanissa kaikki on käden ulottuvilla: kahviloita, museoita, teatteri, vesiliikuntakeskus, muodin ja kauneuden sekä vapaa-ajan erikoisliikkeitä.

Lue lisää