fbpx

Tekemistä ryhmille

Kasvatetaan kuntoa ja virkistetään mieltä.

 

Järjestämme tilauksesta erilaiset ryhmäliikunnat niin aloittelijoille kuin kokeneemmille liikkujille. Ohjelmavalikoimassa on laaja skaala tekemistä aina rentouttavista harjoitteista toiminnallisiin tehotreeneihin.

Kysy lisää

Pyydä tarjous tai kysy lisää [email protected] 08 748 500

 

 

Saunamaailma ja saunajooga

 

Saunajoogassa tehdään 50-asteisessa saunassa istualtaan kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä. Varusteina kevyet liikuntavaatteet (esim. shortsit ja toppi) ja juomapullo.

Luennot

Tarvitsevatko työntekijäsi teoriaa käytännön jatkeeksi siihen, kuinka pysyä työkykyisenä pitkään? Ukkohallasta saa myös luennot terveyteen, hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. Kokous- tai tyky-päivän ohjelmaan sopivat luennot voit tilata ryhmällesi helposti sähköpostilla osoitteesta [email protected] tai soittamalla numeroon 08 748 500.

Ravinnosta terveyttä ja hyvinvointia 60 min

Luento ravinnon merkityksestä terveellisiin elämäntapoihin ja oikeanlaisen ravitsemuksen yhdistäminen liikuntaan.

Liikunnasta motivaatiota 60 min

Luento liikunnan terveysvaikutuksista ja liikunnallisen elämäntavan omaksumisesta. Luennolla käydään läpi ihmisten liikuntakäyttäytymistä.

Omat voimavarat ja stressinhallinta 45 min + rentoutusharjoitus 15 min

Luennon aiheena on oma jaksaminen ja stressinhallinta. Luennon päätteeksi teemme rentoutusharjoituksen liikuntasalissa.

Kestävyyskunnon harjoittaminen 30 min + käytännön harjoitus 60 min

Luento kestävyyskunnon harjoittamisesta ja sen vaikutuksista kehoon sekä hengitys- ja verenkiertoelimistöön. Luennon päätteeksi tehdään 60 min kestävyyskunnon treeni.

Ohjatut liikunnat

HIIT-treeni 30 min

30 minuutin tehokas treeni, jossa otetaan kropasta kaikki irti. Sykettä ja hikeä! Treeni voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona.

Kahvakuula 60 min

Tutustutaan kahvakuulaharjoittelun perusteisiin ja tehdään monipuolinen lihaskuntoharjoitus sisätiloissa tai ulkona.

Kestävyystreeni 60 min

Monelle lajille (esim. juoksu, hiihto ja palloilulajit) tärkeitä ominaisuuksia kehittävä tehokas treeni. Käydään läpi mm. juoksutekniikkaa, hengitystä ja räjähtävyyttä.

Kehonhuolto 60 min

Rauhallinen venyttelytunti, jossa alkulämmittelyjen jälkeen venytetään kehon lihasryhmät päästä varpaisiin.

Ryhmän minimikoko 10 hlöä. Hinnat määräytyvät ryhmäkoon mukaan.

 

 

Kunnon testaus

Lomalla on aikaa keskittyä kehon hyvinvointiin ja jaksamiseen. Kuntotestit ja kohonkoostumusmittaukset saat nyt helposti Ukkohallasta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja [email protected].

UKK-lihaskuntotesti

UKK-Instituutin kehittelemä lihaskuntotesti voidaan toteuttaa yksilöille tai ryhmille. Hintaan sisältyy kirjallinen testipalaute.

UKK-kävelytesti

2 km mittainen kävelytesti sykemittarin kera mittaa kestävyyskuntoa. Hintaan sisältyy kirjallinen testipalaute.

Kehonkoostumusmittaus

Omron-kehonkoostumusmittari mittaa painon, kehon rasvaprosentin, BMI:n, lihasprosentin, sisäelinrasvan tason, lepoaineenvahdunnan (kcal) ja arvion päivän kokonaisenergianterpeesta (kcal).

Saat kehonkoostumuksesta kirjallisen palautteen mukaasi.

Ukkohallan KuntoKlubi

Haluatko itsellesi tai ryhmällesi liikunnallista ohjausta ja suuntaa parempaan hyvinvointiin? Liittykää Ukkohallan KuntoKlubiin!

Ukkohallan KuntoKlubille saat jäsenyyden hintaan 39€/kk. KuntoKlubin jäsenille tehdään kehonkoostumusmittaus sekä alkukartoitus, joiden perusteella jokaiselle tehdään 3 kuukauden henkilökohtainen liikuntaohjelma. Lisäksi KuntoKlubin jäsenille kuuluvat kuntosalin ja saunamaailman käyttö hintaan. Sesonkiaikana järjestettävät ryhmäliikunnat kuuluvat myös hintaan.

Ryhmäliikunnat myös ennakkovarauksilla ryhmille, pyydä tarjous!

[email protected]