fbpx

SKIBUS JOKA LAUANTAI

Tule viettämään mukavaa laskupäivää Ukkohallaan!

Saaga Travelin Skibussilla pääset kätevästi Oulusta suoraan Ukkohallan rinteiden äärelle! Hinta sisältää edestakaisen matkan Oulusta Ukkohallaan. Voit ostaa myös hissilipun kauttamme etuhintaan.

Saaga Travelin Skibus liikennöi Oulusta Ukkohallaan lauantaisin laskettelukauden ajan. Joulun, uudenvuoden ja hiihtoloman aikaan ajetaan lisävuoroja.

Matka toteutetaan mikäli lähtijöitä on vähintään 15 henkilöä. Jos minimiosallistujamäärä ei ole täyttynyt lähtöä edeltävän iltana klo 18.00 mennessä, lähtö perutaan ja ilmoitamme asiasta välittömästi lipun ostaneille. Jos lähtö perutaan, palautamme maksun tai sen voi käyttää seuraavaan matkaan.

Saaga Travel noudattaa viranomaisten koronaohjeistuksia. Noudatathan sinäkin matkalla vastuullisen matkustamisen pelisääntöjä. Desinfioimme bussin pinnat ennen matkaa, tarjolla on käsidesiä ja matkustajilla on maskisuositus.

OULU-UKKOHALLA 

Saaga Travelin Skibus Ukkohallaan liikennöi 1.1.2022 alkaen lauantaisin laskettelukauden ajan. Vuoro ajetaan lisäksi joulupäivänä 25.12.2021, keskiviikkona 29.12.2021, keskiviikkona 5.1.2022 sekä hiihtolomaviikolla keskiviikkona 9.3.2022.

Hinta: 20 Eur 

Lähtö tapahtuu Oulun linja-autoasemalta klo 07.30.

Bussin reitti: Oulu-Kempele-Liminka-Tyrnävä-Muhos-Utajärvi-Ukkohalla.

Tarkemmat pysähtymispaikat ja aikataulun löydät alla täältä.

VÄLINEET SUORAAN VERKOSTA

Vältä jonottaminen vuokraamalla välineet etukäteet verkosta ja nouda valmis setti vuokraamolta.

Seuraa Ski Ukkohallaa sosiaalisessa mediassa ja saat ajankohtaista tietoa rinnetoiminnasta, tapahtumista ja kampanjoista.

@skiukkohalla

SOPIMUSEHDOT

HIIHTOKESKUS

 VÄLINEVUOKRAAMO

HIIHTOKOULU

BIKEPARK

RINNESÄÄNNÖT

SKI.FI KORTTI