Hyvinvointilomat / -jaksot – Ukkohalla Resort

Hyvinvointilomat / -jaksot

Hyvinvointijaksolta iloa arjen keskelle

Ukkohallan kauniit maisemat, rauhoittava luonto ja monipuoliset aktiviteetit antavat erinomaisen lähtökohdan tuetuille hyvinvointijaksoille.

Ukkohallassa järjestetään Palkansaajien hyvinvointi ja terveys (PHT) ry:n, Hyvinvointilomat Ry:n sekä Solaris-lomat Ry:n tuettuja hyvinvointijaksoja, joiden tarkoituksena on ohjata kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Elämyksiä sisältäviä jaksot on osoitettu lapsiperheille.

– Jaksoista on tehty innostavia ja elämyksellisiä. Ne on koostettu pysäyttäviksi kokemuksiksi arjen keskellä. Osallistujille tarjotaan elämyksiä ilman hampaat irvessä puurtamista Ukkohallan monipuolisten palveluiden avulla.

Perheille tarjotaan ryhmämuotoisia liikuntapainotteisia ja virikkeellisiä jaksoja. Ne antavat mahdollisuuden esimerkiksi uusien harrastusten löytämiseen sekä perheyhteyden vahvistamiseen.

– Ukkohallassa ohjelmiin on sisällytetty muun muassa ohjattua liikuntaa, frisbeegolfia ja eräretkiä. Lapsille on esimerkiksi keilausta ja lasketteluopetusta / vesihiihtoa kaapeliradalla.

 Yksin tai yhdessä panostaen

Ukkohallan ensimmäinen PHT:n perheiden hyvinvointijakso alkoi kesällä 2012 ja työikäisten aikuisten elokuussa 2012. Hyvinvointijaksoille haetaan järjestöjen internetsivuston kautta.

Kaikki jaksot sisältävät teeman mukaisen ohjelman sekä majoituksen täysihoidolla. Osallistuja maksaa ainoastaan kiinteän omavastuuosuuden ja matkakulut kohteeseen.

PHT:n, Hyvinvointilomien sekä Solariksen tuettuja hyvinvointijaksoja rahoitetaan Veikkauksen tuella, mikä ohjaa myös osallistujien valintaa. Perheiden osalta painotetaan sosiaalisia ja taloudellisia kriteerejä sekä aikuisten jaksoille valinnassa terveydellisiä kriteerejä.

Perheiden jaksot ovat viiden vuorokauden mittaisia, ja perheessä voi olla mukana yksi tai useampi alle 17-vuotias lapsi.

Alla olevista linkeistä pääset järjestöjen nettisivuille:

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry

Hyvinvointilomat Ry

Solaris-lomat Ry

Malliohjelmat jaksoille Ukkohallaan tai tietoa jaksoista:

PHT Talvi

Hyvinvointilomat Ry

Solaris-lomat Ry