fbpx

KAVERIPORUKAT

Kavereiden kesken Ukkohallaan.

Ylläpidä ystävyyttä ja lähde viettämään yhteistä aikaa kavereiden kesken Kainuun vaaramaisemiin. Karistakaa kaupungin pölyt ja irtautukaa arjesta lähtemällä Ukkohallaan, jossa kiireet jäävät kauaksi ja ajantaju katoaa. Jo muutaman päivän irtiotto arjesta tekee ihmeitä !

Ukkohallassa ei tekeminen lopu kesken. Kaveriporukoille Ukkohallasta löytyy monipuolinen tarjonta aktiviteetteja niin talveen kuin kesään.

Etsittepä sitten vauhtia ja kovaa menoa tai rentoa ja rauhallista olemista – Ukkohallasta löytyy kaikki!

Vauhdin huumaa ja puhdasta hemmottelua

Nauttikaa talvesta ja kurvatkaa porukalla Ukkohallan rinteille, jossa viihtyvät kaiken tasoiset laskijat. Vauhdin huumaa löydätte moottorikelkka- ja huskysafareilta. Tykkylumimaisemissa otatte talven upeimmat kaverikuvat ja toivotte ettei lumiloma loppuisi lainkaan.

Kesän mahtavimmat muistot syntyvät hauskoista hetkistä tekemisen parissa. Ukkohallan kesäaktiviteetit vievät vesipedot veden äärelle cable wakeboardingin ja SUP-lautailun pariin. Pro-tason DiskGolfPark tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen frisbeegolfin parissa Kainuun korkeimman vaaran rinteillä. Fatbike-pyörillä poljette vaihtelevassa maastossa korpimetsien siimeksessä.

Pistäkää pelit pystyyn porukalla Ukkohallan keilahallissa tai vetäkää elämänne kovimmat treenit yhdessä ystävien kanssa Wellness-osaston kuntosalilla. Nauttikaa hemmotteluhetkestä Hallan Day Spassa tai pulahtakaa poreammeeseen Saunamaailmassa.

Hyvä ruoka, parempi reissu

Kun nälkä tai jano yllättää, tarjoaa rinneravintola Saaga monipuolista ja maukasta purtavaa. Saagasta löytyy herkullisen lounaan lisäksi muun muassa sämpylöitä, burgereita, lämpimiä juomia sekä tuoreita leivonnaisia.

Ukko Kahavilasta saa pientä purtavaa sekä virvokkeita nautittavaksi upeiden järvimaisemien kera. Kahvilan valikoimista löytyy muun muassa täytettyjä leipiä ja herkullisia leivonnaisia. Valikoimista löytyy myös R-Menun ruoka-annokset. Maisemakahvilalla on A-oikeudet.

Loppuiko lomahuoneistosta ruokatarvikkeet? Ukkohallan ydinalueella sijaitseva monipuolinen päivittäistavarakauppa Halla Marketti tarjoaa kattavan valikoiman elintarvikkeita sekä päivittäistavaroita. Marketin paistopisteestä löydät myös uunituoretta leipää.

Kimppakämppä koko porukalle

Ukkohallasta löytyy niin pienempiä kuin isompiakin loma-asuntoja, mökkejä ja huviloita vuokrattavaksi. Mukavan majoituksen tarjoaa Huoneistohotelli Ukkohallan korkeatasoiset Ski Chalets -huoneistot laskettelurinteiden ja palveluiden läheisyydessä Syväjärven rannalla.

Majoitusmahdollisuuksia moneen eri makuun ja kokoonpanolle löytyy myös Ukkohallan matkailukylästä aina alppityylisistä mökeistä lasiterassihuviloihin. Ukkohallan sydämessä sijaitsevat Skivillas-, Lakevillas- ja Sun&Ski Villas -huoneistot tarjoavat majoitusta keskellä palveluita ja harrastuksia.