fbpx

Uusi harrastus veden äärellä?

Aloittelijatunnit vievät sinut vesiurheilun maailmaan vesisuksin, polvilaudalla tai wakeboardilla! 

 

Aloittelijatunnit 

Wakeboarding on helppoa ja hauskaa, laji sopii kaikille veden ystäville. Aloittaminen voi kuitenkin tuntua aluksi jännittävältä, joten Ukkohallassa olemme varanneet aikaa lajiin tutustumiseen pienemmällä kynnyksellä aina ma-la klo 14.00-16

Aloittelijatunnit on tarkoitettu sinulle, joka haluat kokeilla kaapelilla harrastamista, mutta uuden lajin aloitus vielä pohdituttaa. Kannustamme sinua rohkeasti tutustumaan tähän vauhdikkaaseen ja suosiotaan jatkuvasti kasvattavaan lajiin Ukkohallan Syväjärven kaapelilla. Aloittelijatunnilla kaapeli pyörii hitaammalla vauhdilla ja operoijat opastavat sinut lajin pariin turvallisesti niin wakeboardilla kuin polvilaudalla tai vesisuksilla. Tunneille ovat tietenkin tervetulleita myös jo lajiin aiemmin tutustuneet! 

 

Tunnin jälkeen voit halutessasi jatkaa menoa täydellä vauhdilla, kaapeli on avoinna aina maanantaista lauantaihin klo 19 saakka.
Tämä laji sopii jokaiselle vesipedolle, joka nauttii vauhdista ja adrenaliinista. Tule rohkeasti kokeilemaan ja löydä uusi harrastus, tai vähintään pääset viettämään hauskan ja unohtumattoman kesäpäivän vesillä!

Varaa aloittelijatunti hintaan 20 € ennakkoon verkkokaupasta