fbpx

Frisbeegolf

Haasta itsesi rinnefrisbeegolfissa.

Frisbeegolf on mukavan rento harrastus jossa yhdistyy ulkonaliikkumisen ilo mielenkiintoiseen peliin. Frisbeegolfia voit pelata yksin tai ryhmässä, tärkeintä on pitää hauskaa.

Frisbeegolfissa tarkoituksena on heittää frisbee maalikoriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Peliväylä aloitetaan heittämällä avausheitto. Seuraava heitto suoritetaan aina siitä paikasta, mihin edellinen heitto pysähtyi. Väylä on pelattu loppuun kunnes frisbee on maalikorissa. Kun väylä on pelattu loppuun, siirrytään seuraavallle väylälle. Pelin on voittanut se pelaaja, joka on kiertänyt koko radan vähimmillä heitoilla 

Kainuun korkeimman vaaran rinteillä sijaitseva pro-tason DiscGolfPark (A2) on ainutlaatuinen pelikokemus: radalla on lähes sata metriä korkeuseroa!

Ukkohalla DiscGolfParkilla on 18 väylää ja viimeiset kuusi väylää pelataan pelkästään alamäkeen. Kierros huipentuu majesteettiseen 223-metriseen päätösväylään.

Radan par on 60 heittoa ja kokonaispituus 2007 metriä. Rata on maksuton.

Vuokrakiekkoja saatavilla Infosta hintaan 2 euroa/kiekko ja kolmen kiekon setti 5 euroa (driver, mid-range, putter). 

 

KESÄN AKTIVITEETIT


Mistä kesä muistetaan? Tekemisistä tietenkin! Pyöräretkestä korpipuroja seuraten, vesiurheilua luonnon keskellä tai frisbeegolfia auringonlaskussa. Valitse suosikkisi Ukkohallan tarjonnasta.

MAASTOPYÖRÄILY

WAKEBOARD

SUP-LAUTAILU

BIKE PARK

POLKUVENEILY

FRISBEEGOLF