Hiihtokoulu | Ukkohalla Resort

Lasten alkeiskurssit

Ukkohallan hiihtokoulun kurssit ovat oiva tie aloittaa rinneharrastus niin suksilla kun lumilaudallakin. Leikin ja hauskanpidon kautta opetellaan paitsi laskutaitoa ja tekniikkaa, kuin myös turvallista rinnekäyttäytymistä. Kurssilla opit peruslaskutaidon, ankkurihissin ja naruhissin käytön sekä rinnesäännöt. Osaavien opettajien seurassa harrastuksen aloittaminen on hauskaa ja turvallista! Osallistujamäärä kursseilla on maksimissaan 8 henkilöä, ja opetus tapahtuu kokonaisuudessaan ulkoilmassa.

 Suksikurssi on suunnattu 5-15 vuotiaille, ja lumilautailukurssit 6-15 vuotiaille. Molemmissa kursseissa lähdetään liikkeelle alkeistasosta, ja kurssit soveltuvat hyvin ensikertalaisille. Kurssin ohjelmaa sovelletaan ryhmän tason mukaisesti.

Kurssien ohjelma ja aikataulu:

Hiihtolomaviikoilla 8, 9 ja 10 ma-ke sekä to-la (3 x 90min).

Pääsiäisenä pe-su (3 x 90min)

Kurssin hinta on 95 e / osallistuja. Välinevuokraus kurssin tuntien ajalle 30 e / osallistuja. Kypärä kurssien ajaksi ilmainen!

 Kurssit aloitamme Ukkohallan välinevuokraamolta, tuletan paikalle ajoissa mikäli vuokraat välineet tunteja varten. Vanhemmat voivat osallistua kurssien aloitusinfoon aloituspäivänä.

Kurssin osallistujalle hissilippu -50% puoleen hintaan loppupäiväksi.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset sään mukaisen vaatetuksen ja iloisen mielen. Oma juomapullo on myös hyvä olla mukana!

Kurssin päättymistä juhlistamme lämpimällä juomalla ala-aseman kodan luona.

Minimiosallistujamäärä kursseille 3 oppilasta.

Varaa

Varaathan paikkasi 1 vrk ennen kurssin alkua sähköpostiosoitteesta [email protected] tai puhelinnumerosta 0400512485.

Seuraa Ski Ukkohallaa sosiaalisessa mediassa ja saat ajankohtaista tietoa rinnetoiminnasta, tapahtumista ja kampanjoista.

@skiukkohalla

SOPIMUSEHDOT

HIIHTOKESKUS

 VÄLINEVUOKRAAMO

HIIHTOKOULU

BIKEPARK

RINNESÄÄNNÖT

SKI.FI KORTTI