fbpx

LUONNONLUMI

86 CM

HISSIT

5/5

RINTEET

14/15

 LADUT

80 KM

KELKKAREITIT

500 KM

Paras päivä on rinnepäivä

Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa sijaitsevassa Ukkohallan laskettelukeskuksessa vietät hauskan ja ruuhkattoman rinnepäivän. Monipuolisella rinnevalikoimalla sekä pitkillä rinteillä varustettu Ukkohalla on mukavan kokoinen ja turvallinen keskus.

15 rinnettä ja 3 tasokasta parkia tarjoaa lumi-iloja kaikenikäisille ja -tasoisille laskijoille. Rinneprofiilit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Keskuksen 5 hissiä kuljettavat laskettelijat rinneiloihin, joista kaksi nousee aina 170 metrin korkeuteen. Rinteet ovat mukavan levyisiä ja turvallisia laskea. Pituutta pisimmällä rinteellä on 1400 metriä. Siirtymät rinteiltä toiselle sujuvat helposti.

Ukkohallan parkeista löytyy vauhtia ja haastetta kaikentasoisille freestylelaskijoille sekä lumilautailijoille. Hallapark, Treeride ja Junnupark ovat Suomen kärkitasoa, keräten kehuja vuosittain. Turvallisiksi ja monipuolisiksi suunnitellut ja rakennetut parkit sopivat kaikentasoisille laskijoille. Vain luovuus on rajana.

Viiletä mieleisessä rinteessä ja opi uutta hiihtokoulussa

Ukkohalla on mukava perhekohde, johon on helppo tulla ja josta löytyy jokaiselle jotakin. Sinisten, punaisten ja mustien rinteiden joukosta on helppo valita omalle tasolle sopiva reitti. Lastenrinne ja lastenmaa mahdollistavat perheen pienemmille turvallisen ja hauskan rinnepäivän. Rinteiden kupeessa sijaitseva ilmainen pulkkamäki tarjoaa vauhdin huumaa ilman monoja ja suksia.

Välinevuokraamosta saat tarvittaessa allesi huippuvarusteet. Vuokraamosta löydät lasketteluvälineiden lisäksi varusteet myös maastohiihtoon, pulkkailuun ja lumikenkäilyyn. Välinevuokraamon yhteydessä toimii suksihuolto, josta saat parasta palvelua lasketteluvälineillesi.

Laskettelun alkeita tai uusia temppuja voi opetella Ukkohallan hiihtokoulussa, joka tarjoaa suksi- ja lautaopetusta. Hiihtokoulu taitavien opettajien johdolla on hyvä reitti sekä uuden lajin että rinne-etiketin haltuunottoon. Ukkohallan hiihtokoulussa viihtyvät niin lapset, aikuiset kuin perheet tai kaveriporukat. Opi laskettelun ja lumilautailun taidot – varaa opetus Ukkohallan hiihtokoulusta!

UKKOHALLA RINNETIEDOT JA KARTTA

Setti (keskivaikea) 1000m Auki
Junnuparkki (keskivaikea) 850m Auki
Lastenmaa (erittäin helppo) 300m Auki
Lastenrinne (erittäin helppo) 120m Auki
Kuru (keskivaikea) 950m Auki
Ukonkurvi (keskivaikea) 800m Auki
Lupsakka (helppo) 950m Auki
Ypykkä (keskivaikea) 600m Auki
Vortikka (keskivaikea) 600m Auki
Akankiusaus (helppo) 800m Auki
Hallankurvi (helppo) 1350m Auki
Tykky (keskivaikea) 1000m Auki
Hallapark (vaikea) 1000m Auki
Pikkumusta (vaikea)
850m Suljettu
Luppokaarre (helppo)
1400m Auki

 

 

VUOKRAAMO

Välinevuokraamosta saat aina viimeisimmät ja huolletut välineet alle. Vuokraa kokonainen setti tai kokeile vaikka uutta lautaa.

Vuokraamosta löytyy välineitä lasketteluun, lautailuun, murtomaahiihtoon ja lumikenkäilyyn. Lisäksi lapsille löytyy Zipfy-kelkkoja, pulkkia ja rattikelkkoja. Vuokraamossa toimii myös suksihuolto, josta saatavilla mm. kuumavoitelua suksillesi.Uutena tuotteena vuokraamosta löytyy myös supertehokkaat ladattavat otsalamput.

Vuokraushinnastoon

Voit vuokrata välineet kätevästi ennakkoon suoraan verkosta!  Välinevuokraukseen

Välinevuokraamo sijaitsee eturinteiden alla olevassa tummanharmaassa rakennuksessa.

puh. +358 40 0512485, [email protected]
Osoite: Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi

HISSILIPUT

Ukkohallan rinteiden hissilipuista voi valita aina tilanteeseen sopivan vaihtoehdon aina parin tunnin pyrähdyksestä useamman päivän rinnetreeniin.

Alle 12-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat laskevat Ukkohallassa alennetuin hinnoin katso Ukkohallan hissilippujen hinnasto.

Hissiliput ostettavissa verkkokaupasta: Linkki verkkokauppaan .

Kaikki hissilippumme ovat Ski-Datan Keycard-älykortteja. Mikäli sinulla ei ole ladattavaa Keycard-korttia valmiina, veloitamme kortista 6 euron lisämaksun per kortti. Hissilippuihin käy maksuvälineenä  Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, Sporttipassi ja Ticket Mind & Body.

Mikäli varaamaanne lomamökkiin tai -asuntoon sisältyy hissilippuja, ne ovat lunastettavissa välinevuokraamolta varausvahvistusta vastaan.

@skiukkohalla

SOPIMUSEHDOT

HIIHTOKESKUS

 VÄLINEVUOKRAAMO

HIIHTOKOULU

BIKEPARK

RINNESÄÄNNÖT

SKI.FI KORTTI