fbpx

HISSIT

0/5

RINTEET

0/15

PARKIT

0/3

Laskettelukausi 21/22 on päättynyt. 

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja henkilökunnalle mahtavasta vuodesta! 

Paras päivä on rinnepäivä

Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa sijaitsevassa Ukkohallan laskettelukeskuksessa vietät hauskan ja ruuhkattoman rinnepäivän. Monipuolisella rinnevalikoimalla sekä pitkillä rinteillä varustettu Ukkohalla on mukavan kokoinen ja turvallinen keskus.

15 rinnettä ja 3 tasokasta parkia tarjoaa lumi-iloja kaikenikäisille ja -tasoisille laskijoille. Rinneprofiilit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Keskuksen 5 hissiä kuljettavat laskettelijat rinneiloihin, joista kaksi nousee aina 170 metrin korkeuteen. Rinteet ovat mukavan levyisiä ja turvallisia laskea. Pituutta pisimmällä rinteellä on 1400 metriä. Siirtymät rinteiltä toiselle sujuvat helposti.

Ukkohallan parkeista löytyy vauhtia ja haastetta kaikentasoisille freestylelaskijoille sekä lumilautailijoille. Hallapark, Junnupark ja Jibpark ovat Suomen kärkitasoa, keräten kehuja vuosittain. Turvallisiksi ja monipuolisiksi suunnitellut ja rakennetut parkit sopivat kaikentasoisille laskijoille. Vain luovuus on rajana.

Viiletä mieleisessä rinteessä ja opi uutta hiihtokoulussa

Ukkohalla on mukava perhekohde, johon on helppo tulla ja josta löytyy jokaiselle jotakin. Sinisten, punaisten ja mustien rinteiden joukosta on helppo valita omalle tasolle sopiva reitti. Lastenrinne ja lastenmaa mahdollistavat perheen pienemmille turvallisen ja hauskan rinnepäivän. Rinteiden kupeessa sijaitseva ilmainen pulkkamäki tarjoaa vauhdin huumaa ilman monoja ja suksia.

Välinevuokraamosta saat tarvittaessa allesi huippuvarusteet. Vuokraamosta löydät lasketteluvälineiden lisäksi varusteet myös maastohiihtoon, pulkkailuun ja lumikenkäilyyn. Välinevuokraamon yhteydessä toimii suksihuolto, josta saat parasta palvelua lasketteluvälineillesi.

Laskettelun alkeita tai uusia temppuja voi opetella Ukkohallan hiihtokoulussa, joka tarjoaa suksi- ja lautaopetusta. Hiihtokoulu taitavien opettajien johdolla on hyvä reitti sekä uuden lajin että rinne-etiketin haltuunottoon. Ukkohallan hiihtokoulussa viihtyvät niin lapset, aikuiset kuin perheet tai kaveriporukat. Opi laskettelun ja lumilautailun taidot – varaa opetus Ukkohallan hiihtokoulusta!

UKKOHALLA RINNETIEDOT JA KARTTA

Setti (keskivaikea) 1000m Suljettu
Junnuparkki (keskivaikea) 850m Suljettu
Jib Park (helppo) 300m Suljettu
Lastenmaa (erittäin helppo) 300m Suljettu
Lastenrinne (erittäin helppo) 120m Suljettu
Kuru (keskivaikea) 950m

Suljettu

Ukonkurvi (keskivaikea) 800m Suljettu
Lupsakka (helppo) 950m Suljettu
Ypykkä (keskivaikea) 600m Suljettu
Vortikka (luonnonlumirinne) 600m Suljettu
Akankiusaus (helppo) 800m Suljettu
Hallankurvi (helppo) 1350m Suljettu
Tykky (keskivaikea) 1000m Suljettu
Hallapark (vaikea) 1000m Suljettu
Pikkumusta (vaikea)
850m Suljettu
Luppokaarre (helppo)
1400m Suljettu

VUOKRAAMO

Välinevuokraamosta saat aina viimeisimmät ja huolletut välineet alle. Vuokraa kokonainen setti tai kokeile vaikka uutta lautaa.

Vuokraamosta löytyy välineitä lasketteluun, lautailuun, murtomaahiihtoon ja lumikenkäilyyn. Lisäksi lapsille löytyy Zipfy-kelkkoja, pulkkia ja rattikelkkoja. Vuokraamossa toimii myös suksihuolto, josta saatavilla mm. kuumavoitelua suksillesi. Uutena tuotteena vuokraamosta löytyy myös supertehokkaat ladattavat otsalamput.

Vuokraushinnastoon

Voit vuokrata välineet kätevästi ennakkoon suoraan verkosta

Välinevuokraamo sijaitsee eturinteiden alla olevassa tummanharmaassa rakennuksessa.

puh. +358 40 0512485, [email protected]
Osoite: Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi

HISSILIPUT

Ukkohallan rinteiden hissilipuista voi valita aina tilanteeseen sopivan vaihtoehdon aina parin tunnin pyrähdyksestä useamman päivän rinnetreeniin.

Alle 12-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat laskevat Ukkohallassa alennetuin hinnoin katso Ukkohallan hissilippujen hinnasto.

Hissiliput ostettavissa online-vuokraamosta. 

Kaikki hissilippumme ovat Ski-Datan Keycard-älykortteja. Mikäli sinulla ei ole ladattavaa Keycard-korttia valmiina, veloitamme kortista 7 euron lisämaksun per kortti. Hissilippuihin käy maksuvälineenä  Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit ja Edenred. 

Mikäli varaamaanne lomamökkiin tai -asuntoon sisältyy hissilippuja, ne ovat lunastettavissa välinevuokraamolta varausvahvistusta vastaan.

Seuraa meitä somessa: @skiukkohalla

SOPIMUSEHDOT

HIIHTOKESKUS

 VÄLINEVUOKRAAMO

HIIHTOKOULU

BIKEPARK

RINNESÄÄNNÖT

SKI.FI KORTTI