fbpx

MAASTOPYÖRÄILY

Upeita maastopyöräilyreittejä 150km verran

Ukkohallan monipuoliset reitit kulkevat pääosin Ukkohalla-Vorlokin vaaramaisemissa, joissa neulaspolut mutkittelevat vaihtelevissa vaaramaisemissa ja korkeuserot tarjoavat haastetta myös kokeneemmille ajajille. Ukkohallan upeat luonnonnähtävyydet, Vorlokin rotko sekä Komulankönkään kaksoisvesiputous löytyvät MTB-reittien varrelta vain muutamien kilometrien päässä Ukkohallasta.

Vuokraa meiltä sähköfatbike- tai fatbike pyörä ja lähde omatoimiselle retkelle Ukkohallan maastoon. Aiempaa kokemusta ei tarvitse, sillä me opastamme pyörän käytössä sekä reiteissä.

Vuokrattavat pyörät

Ukkohallasta löytyy paljon huollettuja ja kunnostettuja reittejä pyöräilijöille. Laadukkailla sähköfatbike-pyörillä polkaiset pidemmänkin retken vaivatta. Vuokraa meiltä fatbike tai sähköfatbike ja lähde omatoimiselle seikkailulle Ukkohallan ympäristöön.

Sähköfatbike-pyörät on merkkiä Rock Machine Avalanche E50 ja niitä löytyy koossa S 15″, M 17″ ja L  19″ sekä 2 kpl lasten Apache Tate 24″ pyörää. Fatbike-pyörät on merkkiä Blackmamba ja niitä löytyy koossa S-L sekä lasten pyöriä.

Hinnat

 Sähköfatbike:

3 h  50 €

Päivä (8h) 80€

Fatbike:

3 h / 30 €

Päivä (8 h) / 40 €

Ukkohalla Bike Park

Ukkohallasta löydät myös enduropainotteisen Bike Parkin. 7 radan Bike Park avattiin ensimmäistä kertaa viime kesänä, ja saa nyt jatkoa kesälle 2022. 

Lue lisää Bike Parkista. 

Osta hissilippu Bike Parkiin ennakkoon verkosta

Ukkohallan maastopyöräilyreitit. Löydä lisää reittejä Outdoor Activesta.

Ukkohallan MTB reittikartta

PYÖRIEN HUOLTO

Ukkohalla Chalets -huoneistohotellin edestä löytyy MTB pesupiste hotellin asiakkaille.

 

KESÄN AKTIVITEETIT


Mistä kesä muistetaan? Tekemisistä tietenkin! Pyöräretkestä korpipuroja seuraten, vesiurheilua luonnon keskellä tai frisbeegolfia auringonlaskussa. Valitse suosikkisi Ukkohallan tarjonnasta.

MAASTOPYÖRÄILY

WAKEBOARD

SUP-LAUTAILU

BIKE PARK

POLKUVENEILY

FRISBEEGOLF