Maalaiskahvila Mummula

Hyrynsalmen taajaman tuntumassa, peltojen keskellä järven rannalla, on kaikkien yhteinen Mummula

Mummulassa kahvi tarjoillaan ruusukupeista, teenä on vain ihaninta irtoteetä ja jokaisen vieraan kohtaamiseen järjestetään aikaa. Maalaiskahvila Mummula on paikka, jossa kiireen ja arjen voi jättää hetkeksi syrjään ja hengähtää hetken kuuntelemalla seinäkellon verkkaista tikitystä.

Mummulan pihalla kanat ja kukot tepastelevat kesäisin vapaina kuten ennen vanhaan ja puput odottavat rapsutuksia ja silittelyä. Mummulassa on tarjolla mahdollisimman paljon lähialueen tuotteita, esim kainuulaisten leipomoiden herkkuja ja Sotkamossa valmistettua jäätelöä.

Mummulan kahvila on kesäisin auki säännöllisesti ja hiljaisempaan aikaan se on avoinna esim. lomasesonkeina. Mummula palvelee tilauksesta myös ryhmiä joko kahvittelun merkeissä tai valmistamalla ryhmille ennalta tilattuna perinteistä kotiruokaa, rakkaudella tehtynä, totta kai. Mummulassa voi järjestää myös pieniä perhejuhlia, esim. syntymäpäiviä, valmistujaisia jne. Käytössä on sekä sali että pirtti, jonne mahtuu yhteensä nelisenkymmentä vierasta. Kesäaikaan myös ulkona on ihana nautiskella Mummulan herkullisia antimia vaikkapa kanojen ja kukkojen tepastelua seuraten.

 

Löydät Mummulan myös Facebookista ja Instagramista.
Aukioloajat löydät Facebookista