Hemmotteluloma kahdelle

349 € / 2hlö / 2 vrk

Varattavissa 11.06.-30.08.2024

Tämän kesän letkein loma vietetään Ukkohallan huipulla upeiden vaaramaisemien ympäröimänä!

Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevat korkeatasoiset Sky Cabin Glass Suites -näköalahuoneistot, joissa voit kokea olevasi osa ympärillä avautuvaa luontoa. Näköalahuoneistoissa on suuret lasiseinät, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja kauniiden maisemien katseluun. Ripauksen luksusta lomaasi tuo huoneessa odottava juustotarjotin ja tervetuliaisjuoma.

Saunamaailma-kylpylä monipuolisine saunoineen ja uima-altaineen on kaikenikäisten suosikki. Ravintola Hallan Karhu tarjoaa maistuvaa ruokaa ja juomaa hulppeissa maisemissa ja sadesään yllättäessä ravintolasta löytyy myös Keilahalli.

Ukkohalla sijaitsee puhtaan ja kauniin luonnon keskellä ja heti oven ulkopuolelta alkavat reitit johtavat sinut upeiden luonnonnähtävyyksien äärelle. Esimerkiksi Vorlokin kalliorotko on saavutettavissa kävellen tai pyöräillen ja Komulankönkään kaksoisvesiputoukselle pääset lisäksi autolla.

Varaa nyt kahden vuorokauden majoitus Sky Cabin Glass Suitesta ajalle 11.6. – 30.8.2024 ja saat vierailun Saunamaailmaan majoitusseurueellesi.

Huoneistoissa on ilmastointi, moottorisänky, minikeittiö, kylpyhuone sekä makuualkovi.

Lomapaketti sisältää 2 vrk:n majoituksen vaaran laella sijaitsevissa tyylikkäissä Sky Cabin Glass Suite -näköalasviiteissä, tervetulojuoman ja juustotarjottimen sekä vierailun ensiluokkaisessa Saunamaailma & Spa -kylpylässämme. Liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä kuntosalin käyttö sisältyvät huoneiston hintaan.

 

Varaa

Varattavissa 11.06.-30.08.2024

Varaa tästä

Varaus- ja peruutusehdot

Lisätiedot

Hotel Ukkohalla

p. 08 748 500
[email protected]