Ukkohallan viikko-ohjelma vko 27

03.07.-09.07.2023

Ukkohallan kesä on täynnä mukaansatempaavia aktiviteetteja koko perheen patikkaretkistä yhteisiin maastopyörälenkkeihin. 

Tutustu Ukkohallan kesään ja sen monipuolisiin mahdollisuuksiin upean luonnon keskellä. Kesän ohjelmasta löytyy rauhallista tekemistä niin luontonautiskelijalle kuin vauhdikkaampaa menoa maastopyöräilyn tai polkujuoksun ystäville. Tarjolla on myös maksutonta tekemistä!

Viikottain vaihtuvan ohjelman aktiviteetteihin voit ilmoittautua aktiviteetista riippuen ennakkoon tai paikan päällä. Tarkistathan ilmoittautumisohjeet aktiviteetin kuvauksen yhteydestä. Etuhinnat Hohtokeilaukseen ja Saunamaailmaan tutustumiseen saat, kun kerrot kassalla ennen maksua koodin ”Ukkohallan kesä”

 

Ukkohallan viikko-ohjelma

 

Maanantai klo 14-16 Wakeboarding aloittelijatunti
Wakeboarding on hauska ja mukaansatempaava laji, joka sopii kaikille veden ystäville. Aloittelijatunneilla kaapeli pyörii hitaammalla vauhdilla, joten tämä on erinomainen tilaisuus päästä kokeilemaan uutta lajia. Hinnat alk. 20€
Varaa aloittelijatunti täältä

Keskiviikko klo 17-20 Hohtokeilaus
Tutustu keilauksen saloihin Ukkohallan keilahallilla 25€/ 1h / rata, sisältäen seurueen keilakengät. Keilaradan voit varata ennakkoon netistä tai suoraan paikan päältä Ravintola Hallan Karhusta.
Varaa keilaus täältä

Torstai klo 13-16.30 Koko perheen patikkaretki Komulankönkäälle
Lähde koko perheen voimin nautiskelemaan luonnosta ja tutustumaan mystiseen Komulankönkään vesiputoukseen. Retkellä pääset nautiskelemaan pientä välipalaa. 5€/ hlö.
Kokoontuminen Ravintola Hallan Karhun terassilla (Parkkipaikan puolella). Varaathan säänmukaisen varustuksen.
Ilmoittaudu edeltävään päivään klo 17 mennessä Hotel Ukkohallan vastaanottoon [email protected] tai 08 748 500

Torstai klo 16-20 Saunamaailmaan tutustuminen
Aktiivisen ulkoilupäivän kruunaa Saunamaailman lempeät löylyt ja rentoutuminen porealtaalla. Ukkohallan Saunamaailmaan tutustuminen etuhintaan 10€ / 5€ (4-12-vuotiaat). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Perjantai klo 15-16 Puistojumppa
Aloita viikonloppu reippaasti ulkopuistojumpalla, jossa pääset haastamaan niin mieltä kuin kehoasi. Kokoontuminen Hotel Ukkohallan vastaanotossa 5€ /hlö.
Ilmoittaudu edeltävään päivään klo 17 mennessä Hotel Ukkohallan vastaanottoon [email protected] tai 08 748 500

Lauantai klo 12-15 Kuntosali ja Saaga-Areena vapaassa maksuttomassa käytössä
Tule tutustumaan maksutta Ukkohallan kuntosaliin sekä Saaga-Areenaan. Kuntosalille saat maksuttoman salikortin Hotel Ukkohallan vastaanotosta ja Saaga-Areenalla on avoimet ovet ja pelivälineet valmiina odottamassa pelailijoita!

Lisätiedot

Varaa majoitus

 

Hotel Ukkohalla

p. 08 748 500
[email protected]