Ukkohallan viikko-ohjelma vko 25

19.06.-25.06.2023

Ukkohallan kesä on täynnä mukaansatempaavia aktiviteetteja koko perheen patikkaretkistä yhteisiin maastopyörälenkkeihin. 

Tutustu Ukkohallan kesään ja sen monipuolisiin mahdollisuuksiin upean luonnon keskellä. Kesän ohjelmasta löytyy rauhallista tekemistä niin luontonautiskelijalle kuin vauhdikkaampaa menoa maastopyöräilyn tai polkujuoksun ystäville. Tarjolla on myös maksutonta tekemistä!

Viikottain vaihtuvan ohjelman aktiviteetteihin voit ilmoittautua aktiviteetista riippuen ennakkoon tai paikan päällä. Tarkistathan ilmoittautumisohjeet aktiviteetin kuvauksen yhteydestä. Maastopyöräilyn yhteislenkeillä on aina takuulähdöt. Etuhinnat Hohtokeilaukseen ja Saunamaailmaan tutustumiseen saat, kun kerrot kassalla ennen maksua koodin ”Ukkohallan kesä”

 

Ukkohallan viikko-ohjelma

 

Maanantai klo 14-16 Wakeboarding aloittelijatunti
Wakeboarding on hauska ja mukaansatempaava laji, joka sopii kaikille veden ystäville. Aloittelijatunneilla kaapeli pyörii hitaammalla vauhdilla, joten tämä on erinomainen tilaisuus päästä kokeilemaan uutta lajia. Hinnat alk. 20€
Varaa aloittelijatunti täältä

Tiistai klo 17-20 Hohtokeilaus
Tutustu keilauksen saloihin Ukkohallan keilahallilla 25€/ 1h / rata, sisältäen seurueen keilakengät. Keilaradan voit varata ennakkoon netistä tai suoraan paikan päältä Ravintola Hallan Karhusta.
Varaa keilaus täältä

Torstai klo 12-20 Saunamaailmaan tutustuminen
Aktiivisen ulkoilupäivän kruunaa Saunamaailman lempeät löylyt ja rentoutuminen porealtaalla. Ukkohallan Saunamaailmaan tutustuminen etuhintaan 10€ / 5€ (4-12-vuotiaat). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Perjantai klo 10-11 Polkujuoksun aamulenkki
Aloita viikonloppu poluilla, keskellä Kainuun upeaa luontoa. Polkujuoksun yhteislenkillä saat vinkit polkujuoksutekniikkaan ja pääset nautiskelemaan ympäröivästä luonnosta maisemien vaihtuessa rauhalliseen tahtiin. Kokoontuminen Hotel Ukkohallan vastaanoton edessä 5€ /hlö.
Ilmoittaudu edeltävään päivään klo 17 mennessä Hotel Ukkohallan vastaanottoon [email protected] tai 08 748 500

Perjantai klo 13-14 Lasten oma luontopolku
Ohjaajat johdattavat lapset luonnon äärelle lasten oma luontopolun hauskojen luontoaiheisten tehtävien avulla. Luontopolku on suunnattu yli 5-vuotiaille lapsille. Kokoontuminen Hotel Ukkohallan vastaanotossa 5€ /hlö. Varaathan säänmukaisen varustuksen.
Ilmoittaudu edeltävään päivään klo 17 mennessä Hotel Ukkohallan vastaanottoon [email protected] tai 08 748 500

Lauantai klo 17 Karkkibingo
Maksuton koko perheen kestosuosikki Karkkibingo pidetään Ravintola Hallan Karhussa.

Lauantai klo 21 Yöttömän yön maksuton maastopyöräilyn yhteislenkki sähköpyörillä
Koe Ukkohallan upeat MTB-reitit keskikesän yöttömässä yössä sähköpyörän selästä. Ohjaajat johdattavat sinut läpi upeiden vaaramaisemien ja taukoeväät nautiskellaan tunnelmallisesti matkan varrella.
Voit osallistua yhteislenkille omalla sähköpyörällä tai vuokrata pyörän välinevuokraamosta. Yhteislenkille lähtiessä saat pyörävuokrasta -10% alennuksen koodilla bike23. Alekoodi on voimassa 1.6. alkaen.
Kokoontuminen Hotel Ukkohallan edessä. Varaathan säänmukaisen varustuksen.
Vuokraa pyörä täältä

Lisätiedot

Varaa majoitus

 

Hotel Ukkohalla

p. 08 748 500
[email protected]