Hiihtolomalle Ukkohallaan!

16.02.-10.03.2024

Paras hiihtoloma Ukkohallassa!

Tätä on odotettu aina joululomalta saakka! Viikko vapaata koulusta ja töistä, ja voit heittää reilusti vapaalle Ukkohallan upeiden aktiviteettien ja palveluiden parissa.

Laskettelurinteet ja hiihtoladut houkuttavat suksikansaa ja vauhdikkaan päivän päätteeksi on mukavaa rentoutua Saunamaailman yhdeksän saunan lämmössä ja pulahtaa uima-altaaseen tai porealtaisiin. Poroparonin porotilalla voit käydä tutustumassa näihin upeisiin eläimiin ja lähteä vaikka rekiajelulle! Huskyvaljakot tarjoavat unohtumattoman elämyksen Ukkohallan vaaran päällä olevalla safari-reitillä ja illalla ratkotaan perheen keilausmestari hohtokeilauksen merkeissä sekä herkutellaan ravintola Hallan Karhussa.

Ukkohalla Ski Chalets -huoneistot sopivat majoitukseksi koko perheelle. Tilavissa ja laadukkaissa huoneistoissamme on kaksi makuuhuonetta, täydellisesti varusteltu keittiö ja oma sauna ja niissä majoittuu mukavasti 4-6 henkilöä. Liinavaatteet, loppusiivous sekä langaton internet ja kuntosalin käyttö sisältyvät luonnollisesti hintaan.

Romanttiseen ja rauhallisempaan hiihtoloman viettoon sopivat täydellisesti Ukkohallan vaaran laella sijaitsevat Sky Cabin -näköalahuoneistot, joiden suuret lasiseinät mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun. Lisää ripaus luksusta lomaasi tilaamalla vaikkapa juustotarjotin tai kuohuviini valmiiksi suoraan huoneeseesi!

Tutustu Ukkohallan Hiihtolomien ohjelmiin:

Ukkohallan Hiihtoloma viikko 8

Ukkohallan Hiihtoloma viikko 9

Ukkohallan Hiihtoloma viikko 10

 

Lisätiedot

Varaa majoitus

Tiedustelut

Hotel Ukkohalla

[email protected]
p. 08 748500