Talvikauden avajaiset

03.12.-06.12.2022

Ukkohallan talvikausi polkaistaan käyntiin ja sukset suunnataan kohti Ukkohallan rinteitä – tätä on odotettu!

Talviriemua riittää koko pitkän viikonlopun, rinteet ja vuokraamo palvelevat päivittäin 3.-6.12. ja rinneravintola Hallan Karhu ruokkii nälkäiset herkullisilla ruoka-annoksilla. Lumiriemun lisäksi Ukkohallasta löytyy tekemistä yllin kyllin, rinnepäivän päätteeksi on mukavaa rentoutua Saunamaailman leppeissä löylyissä ja porealtaissa, ja perheen juniorit ottavat ilon irti virkistysaltaassa ja lastenaltaassa! Keilahallin hohtokeilaus on takuuvarma hitti koko perheelle, rento peli-ilta kruunaa aktiivisen päivän ja keilaaminen onnistuu myös perheen pienimmiltä ratareunusten ja palloliukumäkien avulla.

Luvassa on myös paljon muuta mukavaa touhua ja tekemistä, ravintolassa pidetään koko perheen suosikki karkkibingo ja tietenkin lapsille järjestetään oma disco, jossa Hallan Karhun vierailu on kohokohta.

Mukana menossa avajaisviikonloppuna ovat tietenkin myös porot ja huskyt, talven tulosta innostuneina!

Avajaisten kunniaksi Hotel Ukkohalla tarjoaa 4 vrk majoituksen tilavassa chalets-huoneistossa nyt hintaan 295€! Laadukkaissa ja täydellisesti varustelluissa huoneistossa majoittuu mukavasti jopa viisihenkinen perhe ja hinta sisältää loppusiivouksen sekä liinavaatteet.

Ukkohallassa tavataan!

Lisätiedot

Varaa majoitus 

Tiedustelut

Hotel Ukkohalla

[email protected]
p. 08 748500