Majoittuva kokous

Ukkohallassa kokousryhmät majoittuvat aivan kokoustilojen ja aktiviteettien äärellä.

Huoneistohotelli Ukkohallan laadukkaat Chalets-huoneistot matkailukeskuksen keskiössä ovat mainio paikka majoittua ryhmänä. Tilavista huoneistoista on suora pääsy kokoustiloihin sekä aktiviteettien ja ravintolapalveluiden ääreen. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja parveke tai maaterassi. Valittavana on 45 m² (3+2 hlöä) sekä  63 m² (4+2 hlöä) täysin varusteltuja lomahuoneistoja.

Tarjolla on myös luksusmajoitusta Sky Cabin -näköalahuoneistoissa vaaran huipulla. Täällä löytyvät Kainuun upeimmat näköalat yhdistettynä yksilölliseen majoitukseen ripauksella luksusta. Moottorisänky kruunaa rentouttavat yöunet tähtitaivaan alla, ja huoneistokohtainen ilmalämpöpumppu pitää huolen että sisälämpötila pysyy miellyttävänä vuodenajasta riippumatta.

Lake Residence – huoneistot sijaitsevat Syväjärven rannalla. Näistä ylellisisistä ja tilavista huoneistoista pääset suoraan omalta terassilta järveen uimaan! Kolme makuuhuonetta, täydellinen keittiövarustus, oma sauna ja vuodepaikat 6-8:lle henkilölle.

Pyydä tarjous

Räätälöimme monipuoliset kokouspaketit yksilöllisiin tarpeisiin. Tutustu myös valmiisiin kokouspaketteihimme.

Pyydä tarjous tai kysy lisää:
[email protected]
050 308 3451

Tarjouspyyntölomake