WAKE OUT!

alk. 219 € / max 5hlö / 2 vrk

Varattavissa 14.06.-04.08.2024

Vietä vauhdikas kesäloma maailman pohjoisimmalla ja suomen ainoalla täysmittaisella Wakeboard radalla!

Ukkohallan matkailukeskus tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä upean luonnon keskellä, hyvien palveluiden äärellä. Saunamaailma-kylpylä upeine saunoineen ja uima-altaineen on vierailijoiden ehdoton suosikki. Mikä olisikaan parempi tapa verrytellä lihaksia Wakepäivän päätteeksi, kuin Saunamaailman lempeissä löylyissä ja altaissa rentoutuen!

Kun aktiivisen päivän aikana alkaa hiukoa, tarjoaa Ravintola Hallan Karhu maistuvaa ruokaa ja juomaa kaikille nälkäisille ja janoisille vesipedoille.  Ja mikä parasta, samalla kun latailet akkujasi hyvän ruoan ja juoman äärellä pääset seuraamaan muiden temppuilua aitiopaikalta Kainuun suurimmalta kesäterassilta!

Wakeboardingin lisäksi Ukkohallasta löytyy paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Ukkohalla sijaitsee puhtaan ja kauniin luonnon keskellä ja heti oven ulkopuolelta alkavat reitit johtavat sinut upeiden luonnonnähtävyyksien äärelle. Esimerkiksi Vorlokin kalliorotko on saavutettavissa kävellen tai pyöräillen ja Komulankönkään kaksoisvesiputoukselle pääset lisäksi autolla.

Varaa nyt kahden vuorokauden majoitus Ukkohallan Chalets -huoneistosta ajalle 14.6. – 04.8.2024 ja saat 15% alennuskoodin Wakeboardlipuista (ei kuitenkaan aloittelijatunneista tai kausikorteista). Lisävuorokausi 70€/huoneisto.

Chalets-lomahuoneistot sijaitsevat järven rannalla kävelyetäisyydellä alueen palveluista ja Halla Wake Parkista. Jokaisessa Chalets-huoneistoissa on täydellisesti varustettu keittiö, oma sauna ja parveke sekä Wifi.

Liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä kuntosalin käyttö sisältyvät huoneiston hintaan.

 

Varaa

Varattavissa 14.06.-04.08.2024

Varaa tästä

Varaus- ja peruutusehdot

Lisätiedot

Hotel Ukkohalla

p. 08 748 500
[email protected]