Rantaloma näköalahuoneistossa

alk. 199 € / max 4hlö / 2 vrk

Varattavissa 03.06.-30.08.2024

Rakkarannan näköalahuoneistot järven rannalla ovat Ukkohallan uusin majoituskohde idyllisen Syväjärven rannalla, Ukkohallan palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Lomakylä pitää sisällään neljä vuonna 2024 rakennettua viihtyisää näköalayksiötä. Huvilat on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla, ja tarjoavat upeat näkymät järven ja vaaran suuntaan.

Jokaisen huvilan mukavuuksiin kuuluvat muun muassa wc ja suihku, huoneistokohtainen sauna (a ja b talossa), minikeittiö, kaksi erillissänkyä pedattuna parisängyksi ja vuodesohva. Mökkien yhteiskäytössä on suurilla näköalaikkunoilla varustettu erillinen rantasauna ja saunatupa. Lisäksi mökkikylässä on tilava, valaistu parkkialue ja huoltorakennus, jossa on tarjolla pyykkitupa, kuntoilutila, kuntoiluvälineitä, pesutornit kuivureilla, erillis-WC ja pieni keittiö kahvinkeittomahdollisuudella. Sähköautojen latauspisteet ja nopea nettiyhteys takaavat helpon etätyöskentelyn.

Kesäisin tarjolla on SUP-lautoja, soutuvene, laituri, rantatuolit ja -penkit sekä oma hiekkaranta. Kaikki nämä palvelut sisältyvät vuokrahintaan.

Varaa

Varattavissa 03.06.-30.08.2024

Varaa tästä

Varaus- ja peruutusehdot

Lisätiedot

Lomarengas

p. 0306 502 502
[email protected]

www.lomarengas.fi