Kesäloma järven rannalla!

alk. 199 € / max 5hlö / 2 vrk

Varattavissa 03.06.-30.08.2024

Tämän kesän paras loma vietetään Ukkohallassa järven rannalla!

Ukkohallan matkailukeskus tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä upean luonnon keskellä, hyvien palveluiden äärellä. Chalets-lomahuoneistot sijaitsevat järven rannalla kävelyetäisyydellä alueen palveluista.

Saunamaailma-kylpylä upeine saunoineen ja uima-altaineen on kaikenikäisten suosikki. Ravintola Hallan Karhu tarjoaa maistuvaa ruokaa ja juomaa upeissa maisemissa ja sadesään yllättäessä ravintolasta löytyy myös Keilahalli. Hotellin yhteydessä on monipuolinen Saaga Areena, jonka voit vuokrata liikuntavälineineen käyttöösi. Ukkohallan sijaitsee puhtaan ja kauniin luonnon keskellä ja heti oven ulkopuolelta alkavat reitit johtavat sinut upeiden luonnonnähtävyyksien äärelle. Esimerkiksi Vorlokin kalliorotko on saavutettavissa kävellen tai pyöräillen ja Komulankönkään kaksoisvesiputoukselle pääset lisäksi autolla.

Varaa nyt vähintään kahden vuorokauden majoitus Ukkohallan Chalets -huoneistosta ajalle 3.6. – 30.8.2024 ja saat vierailun Saunamaailmaan majoitusseurueellesi.

Chalets-huoneistot sijaitsevat Ukkohallan matkailukeskuksen ytimessä, ravintola- ja wellnesspalveluiden välittömässä läheisyydessä järven rannalla. Jokaisessa Chalets-huoneistoissa on täydellisesti varustettu keittiö, oma sauna ja parveke sekä Wifi.

Liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä kuntosalin käyttö sisältyvät huoneiston hintaan.

 

Varaa

Varattavissa 03.06.-30.08.2024

Varaa tästä

Varaus- ja peruutusehdot

Lisätiedot

Hotel Ukkohalla

p. 08 748 500
[email protected]