Halla Bike Park

Myös kesällä voi viilettää rinteitä pitkin alas

Ukkohallan Halla Bike Park tarjoaa erinomaiset puitteet alamäki- ja enduropyöräilyn harrastajille. Hissipyöräilyssä nouset vaivattomasti ylös hissin avustuksella ja viiletät alas painovoiman avulla, aivan kuten laskettelussa. Ukkohallan rinnealueelta löytyy kesällä 6 enduroreittiä sekä yksi berm-rata, jotka sopivat niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin alamäkipyöräilijälle.

Pyöräilyreitit

Pyöräilyreitit mukailevat laskettelusta tuttua värikoodausta vaikeustason mukaan. Siniset reitit ovat helppoja ja soveltuvat aloittelevalle pyöräilijälle, kun taas punaiset ja mustat reitit hieman kokeneemmille. Hissipyöräilyä varten tarvitset jousitetun pyörän johon parhaiten soveltuu enduro- tai alamäkipyörä. Pyörän lisäksi kypärän käyttö on ehdotonta, ja alamäkeen viilettäville suositellaankin “full face” tyyppistä kypärää, joka suojaa myös leukaa. Muiden suojusten, kuten selkäpanssarin ja polvisuojien käyttö on myös hyvin suositeltavaa.

Ota siis oma alamäki- tai enduropyöräsi mukaan ja tule testaamaan Ukkohallan reitit!

Ajankohtaista

AJANOTTOSIRU
Vuokraa meiltä ajanottosiru ja voit ottaa mittaa kavereistasi Ukkohallan reiteillä. Ajan näkee aina reitin lopussa olevasta näytöstä. Vuokraa siru ennakkoon online-vuokraamosta.

Aukioloajat

Suljettu

 

Yhteystiedot

p. +358 40 0512485 (myös Whatsapp)*
[email protected]

Ukkohallantie 20,
89400 Hyrynsalmi
Näytä kartalla

Instagram: @skiukkohalla
Facebook: Ukkohalla Ski Resort