Ukkohallan Keilaukko

Mukavaa tekemistä sadepäiville tai ihan joka päivälle.

 

 

 

KEILAUKKO

Ukkohallassa on 6-ratainen keilahalli, joka sijaitsee Ravintola Saagan yhteydessä, aivan laskettelurinteiden vieressä. Keilahallissa on tarjolla hauskaa kisailua ja ajanviettoa säällä kuin säällä.

Keilahalli, Saunamaailma, ravintola sekä wellness-osasto muodostavat kokonaisuuden, josta löytyy monipuolista tekemistä ympäri vuoden. Keilahallin kokonaispinta-ala on noin 450 m².

Ukkohallassa toimii myös oma keilaseura Ukkohallan Keilaajat ry. Lisätietoa seuran toiminnasta saat myös sähköpostitse osoitteesta [email protected]

HAPPY BOWLING: Ukkohallan keilaukon ”häppärit” ovat keskiviikkoisin klo 19-22. Keilaamaan pääsee siis puoleen hintaan, muista hyödyntää tarjous!

ONLINE-VARAUS

Voit tehdä ratavarauksia rekisteröitymällä Ukkohallan keilahallin online-asiakkaaksi. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Maksun voit suorittaa paikan päällä tai jo varauksen yhteydessä.

Varausta tehdessä pyydämme huomioimaan, että järjestelmämme ei mahdollista 30 minuutin taukoa ennen tai jälkeen aiottua ratavarausaikaa. Keilailutunnin pituus on käytännössä 57 min, jotta vuorojen välillä henkilökunta voi tarvittaessa hoitaa tarjoilun ja kattamisen seuraavaa ryhmää varten.

HUOM! KEILAHALLI ON AVOINNA RAVINTOLA SAAGAN AUKIOLOAIKOINA, TARKISTA AUKIOLOAJAT ENNEN VARAUKSEN TEKOA!

Maksuvälineenä käy Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, E-passi sekä Smartum ja Ticket Mind & Body -kortit.