Ukkohallan Keilaukko – Ukkohalla Resort

Ukkohallassa on 6-ratainen keilahalli joka sijaitsee Ravintola Saagan yhteydessä laskettelurinteiden vieressä. Keilahallin kokonaispinta-ala on n. 450 m2.

Kun halli avattiin, niin Ukkohallan ydinalueen palvelut monipuolistuivat entisestään ja keilahalli täydentää majoitus- ja palvelukokonaisuutta. Ski-In -huoneistot, saunamaailma, ravintola- ja kokoustilat, keilahalli ja hyvinvointipalvelut mahdollistavat asiakkaille entistä monipuolisemman loman.

Ukkohallassa toimii myös oma keilaseura Ukkohallan Keilaajat ry. Lisätietoa seuran toiminnasta saat myös sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Online-varaus

Voit tehdä ratavarauksia rekisteröitymällä Ukkohallan keilahallin online-asiakkaaksi. Rekisteröityminen on helppo tehdä ennen varauksen vahvistamista. Varauksen voit maksaan paikan päällä tai varauksen yhteydessä.

Varausta tehdessä pyydämme huomioimaan, että järjestelmämme ei mahdollista 30 minuutin taukoa ennen tai jälkeen aiottua ratavarausaikaa. Keilailutunnin pituus on käytännössä 57 min, jotta vuorojen välillä henkilökunta voi tarvittaessa hoitaa tarjoilun ja kattamisen seuraavaa ryhmää varten.

HUOM! KEILAHALLI ON AVOINNA RAVINTOLA SAAGAN AUKIOLOAIKOINA, TARKISTA AUKIOLOAJAT ENNEN VARAUKSEN TEKOA!

Maksuvälineenä käy Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, E-passi sekä Smartum ja Ticket Mind & Body-kortit.

HAPPY BOWLING: Ukkohallan keilaukon ”häppärit” ovat keskiviikkoisin klo 19-22! Keilaamaan pääsee siis puoleen hintaan, muista hyödyntää tarjous!

ONLINE-varaus Hinnasto Aukioloajat