fbpx

Näin pääset Ukkohallaan

Ukkohalla sijaitsee Kainuussa Hyrynsalmen kunnassa, 90 km Kajaanista pohjoiseen.

Matka Ukkohallaan taittuu mukavasti omalla autolla, bussilla tai juna- ja lentoyhteyksiä hyödyntämällä. Oulusta, Kajaanista ja Kuusamosta on hyvät jatkoyhteydet Ukkohallaan.

Valitsitpa sitten minkä yhteyden tahansa, Ukkohallaan on helppo tulla!

 

Etäisyydet Ukkohallan

  • Kajaani 90 km
  • Oulu 170 km
  • Kuusamo 180 km
  • Kuopio 260 km
  • Tampere 550 km
  • Helsinki 635 km

OMALLA AUTOLLA

Matka Ukkohallaan sujuu omalla autolla näppärästi mistä päin Suomea tahansa.

Oulusta Ukkohallan lomatunnelman tavoittaa parissa tunnissa, sillä matkaa on vain 170 km.

Etelä-Suomesta Ukkohallan vaaramaisemiin ajaa kätevimmin esimerkiksi Lahti–Kuopio–Kajaani-reittiä. Nelos- ja viitosteitä kulkevalle matkareitille osuu mukavia pysähdyspaikkoja. Aikaisin aamulla lähtevät ehtivät vielä iltapäiväksi Ukkohallan aktiviteettien pariin!

BUSSILLA

Oulusta lähtevillä Skibusseilla pääset vaivattomasti perille suoraan Ukkohallan matkailukeskukseen.

Kajaanista Hyrynsalmelle ja Ukkohallaan saapuu Matkahuollon monilla linjavuoroilla. Matka Kajaanista Hyrynsalmelle on noin tunnin mittainen. Päätepysäkiltä Ukkohallan lomamaisemiin pääsee kätevästi taksilla.

Kuusamosta matka Hyrynsalmelle ja Ukkohallan aktiviteettien pariin vie Matkahuollon linjavuorosta riippuen kahdesta kolmeen tuntiin. Hyrynsalmelta Ukkohallaan hurauttaa taksikyydillä.

JUNALLA

Ukkohallan lähimmät juna-asemat sijaitsevat Kajaanissa ja Oulussa. Molemmille asemille kulkee päivittäin lukuisia yhteyksiä eri puolilta Suomea.

Raiteita pitkin matka Ukkohallaan taittuu nopeasti ja miellyttävästi. Oulun ja Kajaanin juna-asemilta löytyy jatkoyhteyksiä Ukkohallan matkailukeskukseen.

Tarkemmat aikataulut löydät VR:n sivuilta.

VR

LENTÄEN

Lähimmät lentokentät Ukkohallasta katsottuna sijaitsevat Oulussa, Kuusamossa ja Kajaanissa.

Lentokentältä Ukkohallaan voi hurauttaa esimerkiksi vuokra-autolla tai julkisia yhteyksiä hyödyntämällä.

Ajankohtaiset aikataulut löydät lentoyhtiöiden sivuilta.

DAT

TAKSILLA

Kajaanin lentokentältä ja juna-asemalta liikennöi Kai Heikkisen lentokenttätaksi kutsuliikenteenä Ukkohallaan saakka. Huomioithan, että taksi on tilattava edellisenä päivänä. Taksin hinta määräytyy ryhmän koon mukaisesti. Tilaukset numerosta 0400 306 305.

Kainuussa palvelee myös Korpi-Taxi. Kaikki tilaukset numerosta 0600 398 100.

JATKOYHTEYDET UKKOHALLAAN

Oulu-Ukkohalla
Oulun lentokentältä voit vuokrata auton tai tilata kuljetuksen Saaga Travel Oy:lta heillä on käytössä autoja henkilöautoista aina 70 paikkaiseen kaksikerrosbussiin.

Kajaani-Ukkohalla
Jos tarvitset kulkuyhteyden Kajaanin lentoasemalta Ukkohallaan, ota yhteys myyntipalveluumme puh. 050 308 3451 tai sähköpostitse [email protected] .

Kajaanista Hyrynsalmelle ja Ukkohallaan saapuu Matkahuollon monilla linjavuoroilla. Matka Kajaanista Hyrynsalmelle on noin tunnin mittainen. Päätepysäkiltä Ukkohallan lomamaisemiin pääsee kätevästi taksilla.

Kuusamo-Ukkohalla
Kuusamosta matka Hyrynsalmen ja Ukkohallan maisemiin vie Matkahuollon linjavuorosta riippuen kahdesta kolmeen tuntiin. Hyrynsalmelta Ukkohallaan hurauttaa taksikyydillä.

Title Address Description
Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi, Finland
Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi, Finland