fbpx
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ukkohalla MTB

18.9.2021

Ukkohalla MTB 2021 järjestetään Kainuun huipulla 18.9.2021

Ukkohalla MTB on 18.9.2021 Kainuun huipulla järjestettävä hauska ja haasteitakin tarjoava maastopyörätapahtuma, jossa nautitaan raikkaasta syksyisestä ilmasta ja kauniista ruskasta yhteisen harrastuksen parissa. Reittejä on kaksi, 25 ja 50 km, jotka kulkevat läpi Kainuun upeiden vaaramaisemien. Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja loistavista reiteistä sekä hyvästä yhteishengestä. Mukaan pääsee niin fatbikella kuin normaalilla maastopyörällä, sähköllä tai ilman!

 

Ennakkoliput myynnissä nyt hintaan 39€ (ennakkohinta 31.8.2021 saakka), varaa paikkasi osoitteessa Ukkohalla online

 

Osoite:

Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi

 

Yhteystiedot:

[email protected], p. 050 543 5408

 

Kilpailutoimisto:

Info ja kisatoimisto palvelee kilpailijoita ravintola Hallan Karhussa perjantaina klo 18-21 ja lauantaina klo 8-10. Osallistujille jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä infopaketti sekä numero kiinnitystarvikkeineen.

 

Aikataulu:

08:00 Kilpailutoimisto aukeaa

09:15 Kuljettajakokous

10:00 Lähtö

12:00-18:00 Saunamaailma osallistujien vapaassa käytössä!

18:00 Osallistujien yhteinen illanvietto ravintola Hallan Karhussa

 

Sarjat ja matkat:

Kilpasarja N/M 25/50 km

Kuvaus: Lajia harrastavien kilpasarja. Mukaan niin fatbiket kuin normaalit maastopyörät.

 

Kunto-/retkisarja N/M 25/50 km

Kuvaus: Lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja loistavista reiteistä sekä hyvästä yhteishengestä. Mukaan niin fatbiket kuin normaalit maastopyörät.

 

E-bike N/M 25/50km

Kuvaus: Sähköpyörien suosion kasvu on ollut nopeaa ja haluamme yhdistää kaikki sähköavusteiset pyörät kunhan ne on rajoitettu 25km/h.

 

Varusteet:

Kypärä on pakollinen, suosittelemme polvisuojia sekä kyynärsuojia. Ajolasit, hanskat sekä pehmustetut ajohousut ovat myös hyvä lisämukavuuden takaamiseksi.

 

Reitti kulkee läpi Kainuun komeiden vaaramaisemien keskellä kauneinta ruska aikaa. Matkalta löytyy haastavia nousuja ja laskuja, sekä mukavampia maasto-osuuksia. Reitin varrelle sijoittuu upeita luontokohteita, kuten Vorlokin rotko ja pienen Tuomivaaran huipulta avautuvat vaaramaisemat.

 

Reittejä on kunnostettu: pitkospuita on uusittu ja reittiä on sorastettu. Matkalta löytyy kuitenkin pidempiä nousuosuuksia ja haastavia laskuja – suosittelemme huomioimaan omien taitojen ja kaluston rajat, pyörää on sallittua ja kannattavaa taluttaa haastavimmilla osuuksilla.

Tiedot

Päivämäärä:
18.9.2021
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Ukkohalla, Hyrynsalmi
Suomi + Google Map