fbpx
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ukkohalla MTB 2022

17.9.2022

Ukkohalla MTB 2022 järjestetään Kainuun huipulla 17.9.2022

Ukkohalla MTB on Kainuun huipulla järjestettävä hauska ja haasteitakin tarjoava maastopyörätapahtuma, jossa nautitaan raikkaasta syksyisestä ilmasta ja kauniista ruskasta yhteisen harrastuksen parissa. Reittejä on kaksi, 25 ja 50 km, jotka kulkevat läpi Kainuun upeiden vaaramaisemien. Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja loistavista reiteistä sekä hyvästä yhteishengestä. Mukaan pääsee niin fatbikella kuin normaalilla maastopyörällä, sähköllä tai ilman!

Ennakkoliput tulossa myyntiin lähiaikoina!

Osoite:

Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi

Yhteystiedot:

[email protected], p. 050 543 5408

Kilpailutoimisto:

Info ja kisatoimisto palvelee kilpailijoita ravintola Hallan Karhussa perjantaina klo 18-21 ja lauantaina klo 8-10. Osallistujille jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä infopaketti sekä numero kiinnitystarvikkeineen.

Aikataulu:

08:00 Kilpailutoimisto aukeaa

09:15 Kuljettajakokous

10:00 Lähtö

12:00-18:00 Saunamaailma osallistujien vapaassa käytössä!

18:00 Osallistujien yhteinen illanvietto ravintola Hallan Karhussa

 

Sarjat ja matkat:

Kilpasarja N/M 25/50 km

Kuvaus: Lajia harrastavien kilpasarja. Mukaan niin fatbiket kuin normaalit maastopyörät.

Kunto-/retkisarja N/M 25/50 km

Kuvaus: Lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja loistavista reiteistä sekä hyvästä yhteishengestä. Mukaan niin fatbiket kuin normaalit maastopyörät.

E-bike N/M 25/50km

Kuvaus: Sähköpyörien suosion kasvu on ollut nopeaa ja haluamme yhdistää kaikki sähköavusteiset pyörät kunhan ne on rajoitettu 25km/h.

Varusteet:

Kypärä on pakollinen, suosittelemme polvisuojia sekä kyynärsuojia. Ajolasit, hanskat sekä pehmustetut ajohousut ovat myös hyvä lisämukavuuden takaamiseksi.

Reitti kulkee läpi Kainuun komeiden vaaramaisemien keskellä kauneinta ruska-aikaa. Matkalta löytyy haastavia nousuja ja laskuja, sekä mukavampia maasto-osuuksia. Reitin varrelle sijoittuu upeita luontokohteita, kuten Vorlokin rotko ja pienen Tuomivaaran huipulta avautuvat vaaramaisemat. Matkalta löytyy myös pidempiä nousuosuuksia ja haastavia laskuja – suosittelemme huomioimaan omien taitojen ja kaluston rajat, pyörää on sallittua ja kannattavaa taluttaa haastavimmilla osuuksilla.

Tiedot

Päivämäärä:
17.9.2022
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
ukkohalla.fi

Tapahtumapaikka

Ukkohalla, Hyrynsalmi
Suomi + Google Map

Järjestäjä

Ukkohalla Resort
Puhelin:
+3588748500
Sähköposti:
info@ukkohalla.fi
Kotisivu:
ukkohalla.fi