fbpx
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Syyslomat Ukkohallassa

16.10.2021 | 08:00 - 30.10.2021 | 17:00

Tekemistä koko perheelle

Ukkohallan syyslomat koostuvat raikkaasta ulkoilmasta, aktiviteeteista ja herkullisesta ruuasta! Lähtekäähän siis porukalla tutustumaan alueen monipuolisiin reitteihin vaeltaen tai maastopyöräillen, keilaamaan, saunomaan tai vaikkapa frisbeegolfaamaan! Laadukkaat sähköfatbike ja fatbike pyörät on varattavissa ennakkoon suoraan verkosta. Laadukkaat sähköfatbike ja fatbike pyörät on varattavissa ennakkoon suoraan verkosta., Pyöriä löytyy kaikenkokoisia, myös lapsille, joten nyt on mahdollista toteuttaa koko perheen pyöräretki Ukkohallan maastoissa. Syyslomilla on myös mahdollista päästä tutustumaan porojen ja poronhoitajien elämään Porotilan porotilalla. Vierailun aikana Poroparoni kertoo porotilan elämästä ja pääset myös kokeilemaan suopungin heittoa ja ottamaan valokuvia muistoksi vierailusta. Huomioithan, etteivät lähdöt ole taattuja. Safari tulee varata etukäteen Hotel Ukkohallalta viimeistään 1 päivää ennen lähtöaikaa.  Innokkaimmat vaeltajat voi myös viettää yönsä luonnossa Vorlokin tuvalla. Tupa on vuokrattavissa ennakkoon ja sieltä löytyy myös rantasauna.

Maksutonta tekemistä koko perheelle

Maksutonta aktiviteettia koko perheelle tarjoaa esimerkiksi uudistettu leikkipuisto sekä ulkoliikuntapaikka, liikuntasali ja frisbeegolfrata. Sisäpelivarusteet sekä kiekkoja on lainattavissa hotellilta.

Kunnostetut patikointi- ja pyöräilyreitit tarjoaa myös erinomaiset puitteet ulkoilmasta nauttivalle. Esimerkiksi Komulankönkään vesiputous löytyy n. 9 km pituisen Kokkoharjun kierroksen varrelta. Vesiputoukselta löytyy uusittu laavu, joka tarjoaa erinomaisen paikan eväsretkelle vesiputousta ihaillessa. Vaativimpia vaellusreittejä tarjoaa esimerkiksi Vorlokin kierros, jonka varrelta löytyy syviä kalliorepeämiä.

Kainuun suosituimpia luontonähtävyykisä löytyy Puolangan Hepokönkäältä. Se on myös yksi Suomen suurimmista vesiputouksista, kun mitataan vapaata pudotuskorkeutta. Hepokönkään korkeus on huimat 24 metriä. Hepoköngäs sopii mainiosti myös liikuntarajoitteiselle tai lastenrattaiden kanssa kulkevalle, sillä parkkipaikalta on aivan putouksen yläjuoksulle johdattavat leveät polut ja ajosillat. Ylhäällä on uusittu ja suojaisa laavu ulkokäymälöineen.

Ravintola Hallan Karhu palvelee retkeilijöitä

Ravintola Hallan Karhun syysmenu palvelee retkeilijöitä herkullisin annoksin ja lämpimin juomin. Pöytävaraukset etukäteen sähköpostilla [email protected] tai aukioloaikoina numerosta 044 748 5515. Muista myös varata koko perheen hohtokeilaus ja osallistua ravintolan karkkibingoon.

Syyslomien aukioloajat

Hotellin vastaanotto ja Halla Market: Ma-to 10-16 ja Pe-la 12-20
Ravintola Hallan Karhu: Ma-la 14-22
Hohtokeilaus: Ma-La 18-22
Saunamaailma: Ma-to 10-16 ja Pe-la 12-20 (ulkosaunat lämpimänä lauantaina)
Liikuntasali ja sisäpelit  Ma-La 12-16
Pyörävuokraus: Ma-Su 10-17 (ennakkovarauksella)

Tiedot

Alkaa:
16.10.2021 | 08:00
Loppuu:
30.10.2021 | 17:00
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,