Elixir hyvinvointi- ja joogaviikonloppu

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elixir hyvinvointi- ja joogaviikonloppu

12.1.2018 - 14.1.2018

Kiinnostaako jooga ja hyvinvointi? Elixirin hyvinvointi- ja joogaviikonloppu sopii aloitteleville ja myös vähän kokeneemmillekin joogan harrastajille. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu 4 jooga-tuntia (aamujooga, Yin-jooga, Flow-jooga ja Saunajooga), NLP:tä sekä kehonpainoharjoittelua.

Elixir- hyvinvointi- ja joogaviikonloppu

PERJANTAI

KLO 19.30 Alkuinfo ja rauhallinen Yin-jooga.

LAUANTAI

KLO 8 dynaaminen Flow-jooga (sisältäen alku ja loppurentoutuksen).

KLO 10 NLP

KLO 15 Kehonpainoharjoittelua

KLO 18 Yin-jooga

KLO 19.30 Saunajooga

SUNNUNTAI

KLO 8 virkistävä aamujooga

Yin jooga:
Passiivisempi joogamuoto, jossa annamme painovoiman ja hengityksen syventää asentoamme. Yin jooga harjoitus kohdistuu kehomme syvempiin osiin, kuten nivelsiteisiin, niveliin ja fascia-verkostoon. Pysymme asennoissa noin 3-5 minuuttia ja annamme kehon jännitteiden laueta hengityksen avulla. Yin jooga poistaa tukoksia kehostamme, sekä auttaa meitä saamaan kehoamme auki. Tunti on hyvin rauhallinen ja tuo tasapainoa vallitsevaan olotilaan. Kaiken tasoisille

Flow jooga:
Flow jooga on dynaaminen joogamuoto, jossa annamme liikkeen virrata hengityksen avulla. Saadessa flown ylle keho pystyy liikkumaan kevyemmin virtauksen pysyen yllä ilman suurempaa jännitystä. Flow jooga virkistää niin kehoa kuin mieltä, vahvistaa muun muassa kehonhallintaa, tasapainoa, liikkuvuutta, rytmiä sekä auttaa keuhkoihin. Kaiken tasoisille.
Kehonpainoharjoittelu:
Tällä tunnilla tarjoamme muun muassa sujuvampaa liikehdintää, voiman kehitystä, parempaa koordinaatio kykyä, tukilihasten aktivointia sekä liikkuvuuden lisäämistä. Tunti koostuu erilaisista harjoitteista koko keholle ja käytämme apunamme vain omaa kehoamme. Tunti on kaiken tasoisille ja jokaiselle annamme sopivat harjoitteet, versioita liikkeistä löytyy yhtä monta kuin tekijöitäkin!

NLP:
NLP tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro-lingvistinen ohjelmointi. Esimerkiksi arvojen ja uskomusten tsekkausta, sekä stressinhallintaan hyvän harjoitteen, mitä käytetään paljon jenkeissä bisnesmaailmassa. NLP:tä luonnehditaan asenteena, metodologiana ja teknologiana; saavutusten teknologiana, menestyksen tieteenä ja subjektiivisen kokemuksen rakenteen oppina. Pohjimmiltaan NLP on menetelmä ajatella ja kommunikoida tuloksia tuottavammalla tavalla. Jotkut kutsuvatkin sitä ”onnistumisen psykologiaksi”.

Elixirin Hanna ja Jukka toimivat viikonlopun ohjaajina.
Tarkempi viikonlopun ohjelma julkistetaan myöhemmin.
Hinta on 59e/hlö ja voit ilmoittautua mukaan ja maksaa osallistumisesi Ukkohallan nettikaupassa tästä!

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
12.1.2018
Loppuu:
14.1.2018

Tapahtumapaikka

Ski&Sport Resort Ukkohalla
Ukkohallantie 20
Ukkohalla, Suomi
Puhelin:
08748500
Kotisivu:
www.ukkohalla.fi
Cxense Display