Kaveriporukat

Kavereiden kesken Ukkohallaan.

Ukkohallassa ei tekeminen lopu kesken. Kaveriporukoille Ukkohallasta löytyy monipuolinen tarjonta aktiviteetteja niin talveen kuin kesään.

Kaikki samasta paikasta

Ylläpidä ystävyyttä ja lähde viettämään yhteistä aikaa kavereiden kesken Kainuun vaaramaisemiin. Karistakaa kaupungin pölyt ja irtautukaa arjesta lähtemällä Ukkohallaan, jossa kiireet jäävät kauaksi ja ajantaju katoaa. Jo muutaman päivän irtiotto arjesta tekee ihmeitä!

Ukkohallasta löytyy kaveriporukoille monipuolinen tarjonta aktiviteetteja niin talvella kuin kesälläkin. Etsittepä sitten vauhtia ja kovaa menoa tai rentoa ja rauhallista olemista – Ukkohallasta löytyy kaikki samasta paikasta!

Vauhdin huumaa ja puhdasta hemmottelua

Nauttikaa talvesta ja kurvatkaa porukalla Ukkohallan rinteille, jossa viihtyvät kaiken tasoiset laskijat. Vauhdin huumaa löydätte huskysafareilta ja tykkylumimaisemissa otatte talven upeimmat kaverikuvat ja toivotte ettei lumiloma loppuisi lainkaan.

Kesän mahtavimmat muistot syntyvät hauskoista hetkistä tekemisen parissa. Ukkohallan kesäaktiviteetit vievät vesipedot veden äärelle cable wakeboardingin ja SUP-lautailun pariin. Pro-tason DiskGolfPark tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen frisbeegolfin parissa Kainuun korkeimman vaaran rinteillä. Fatbike-pyörillä poljette neulaspolkuja pitkin vaihtelevassa maastossa korpimetsien siimeksessä.

Pistäkää pelit pystyyn porukalla Ukkohallan keilahallissa tai vetäkää elämänne kovimmat treenit yhdessä ystävien kanssa Wellness-osaston kuntosalilla. Nauttikaa hemmotteluhetkestä Hallan Day Spassa tai pulahtakaa poreammeeseen Saunamaailmassa

Hyvä ruoka, parempi reissu

Kun nälkä tai jano yllättää, tarjoaa Ravintola Hallan Karhu monipuolista ja maukasta purtavaa. Hallan Karhusta löytyy herkullista ruokaa burgereista a la carte-annoksiin sekä virvokkeita, kylmiä ja lämpimiä juomia ja tuoreita leivonnaisia.

Ukko Cafésta saa pientä purtavaa sekä virvokkeita nautittavaksi upeiden järvimaisemien kera. Kahvilan valikoimista löytyy muun muassa täytettyjä leipiä ja herkullisia leivonnaisia. Sunnuntaisin kahvilassa on lounasaikaan tarjolla herkullista lohisoppaa!

Loppuiko lomahuoneistosta ruokatarvikkeet? Hotel Ukkohallan yhteydessä sijaitseva monipuolinen päivittäistavarakauppa Halla Market tarjoaa kattavan valikoiman elintarvikkeita sekä päivittäistavaroita. Marketin paistopisteestä löydät joka päivä myös uunituoretta leipää.

Kimppakämppä koko porukalle

Ukkohallasta löytyy niin pienempiä kuin isompiakin loma-asuntoja, mökkejä ja huviloita vuokrattavaksi. Mukavan majoituksen tarjoaa esimerkiksi Huoneistohotelli Ukkohallan korkeatasoiset Ski Chalets -huoneistot laskettelurinteiden ja palveluiden läheisyydessä Syväjärven rannalla.

Majoitusmahdollisuuksia moneen eri makuun ja kokoonpanolle löytyy myös Ukkohallan matkailukylästä aina alppityylisistä mökeistä lasiterassihuviloihin. Kaikki Ukkohallan majoitusvaihtoehdot sijaitsevat kävelymatkan päässä palveluista.

Pyydä tarjous

Räätälöimme monipuoliset ryhmäpaketit yksilöllisiin tarpeisiin.

Pyydä tarjous tai kysy lisää:
[email protected]
050 308 3451

Tarjouspyyntölomake