HISSILIPUT


VÄLINEVUOKRAAMO


RINTEET


HALLA PARK


HIIHTOKOULU


RAVINTOLAT

Talviloma Ukkohallassa

Paras päivä on rinnepäivä

Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa sijaitsevassa Ukkohallan laskettelukeskuksessa vietät hauskan ja ruuhkattoman rinnepäivän. Monipuolisella rinnevalikoimalla sekä pitkillä rinteillä varustettu Ukkohalla on mukavan kokoinen ja turvallinen keskus.

16 rinnettä ja 2 tasokasta parkia tarjoaa lumi-iloja kaikenikäisille ja -tasoisille laskijoille. Rinneprofiilit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Keskuksen 5 hissiä kuljettavat laskettelijat rinneiloihin, joista kaksi nousee aina 170 metrin korkeuteen. Rinteet ovat mukavan levyisiä ja turvallisia laskea. Pituutta pisimmällä rinteellä on 1400 metriä. Siirtymät rinteiltä toiselle sujuvat helposti.

Ukkohallan parkeista löytyy vauhtia ja haastetta kaikentasoisille freestylelaskijoille sekä lumilautailijoille. Hallapark, Treeride ja Junnupark ovat Suomen kärkitasoa, keräten kehuja vuosittain. Turvallisiksi ja monipuolisiksi suunnitellut ja rakennetut parkit sopivat kaikentasoisille laskijoille. Vain luovuus on rajana.

Viiletä mieleisessä rinteessä ja opi uutta hiihtokoulussa

Ukkohalla on mukava perhekohde, johon on helppo tulla ja josta löytyy jokaiselle jotakin. Sinisten, punaisten ja mustien rinteiden joukosta on helppo valita omalle tasolle sopiva reitti. Lastenrinne ja lastenmaa mahdollistavat perheen pienemmille turvallisen ja hauskan rinnepäivän. Rinteiden kupeessa sijaitseva ilmainen pulkkamäki tarjoaa vauhdin huumaa ilman monoja ja suksia.

Välinevuokraamosta saat tarvittaessa allesi huippuvarusteet. Vuokraamosta löydät lasketteluvälineiden lisäksi varusteet myös maastohiihtoon, pulkkailuun ja lumikenkäilyyn. Välinevuokraamon yhteydessä toimii suksihuolto, josta saat parasta palvelua lasketteluvälineillesi.

Laskettelun alkeita tai uusia temppuja voi opetella Ukkohallan hiihtokoulussa, joka tarjoaa suksi- ja lautaopetusta. Hiihtokoulu taitavien opettajien johdolla on hyvä reitti sekä uuden lajin että rinne-etiketin haltuunottoon. Ukkohallan hiihtokoulussa viihtyvät niin lapset, aikuiset kuin perheet tai kaveriporukat. Opi laskettelun ja lumilautailun taidot – varaa opetus Ukkohallan hiihtokoulusta!

RINTEET

0/16

HISSIT

0/5

LUONNONLUNTA

0cm

LADUT

0/160 km

KELKKAREITIT

0/300 km

Ukkohallan rinnekartta

 

 

 

 

HISSILIPUT

Ukkohallan rinteiden hissilipuista voi valita aina tilanteeseen sopivan vaihtoehdon aina parin tunnin pyrähdyksestä useamman päivän rinnetreeniin.

Alle 12-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat laskevat Ukkohallassa alennetuin hinnoin – katso Ukkohallan hissilippujen hinnasto.

Kaikki hissilippumme ovat Ski-Datan Keycard-älykortteja. Mikäli sinulla ei ole ladattavaa Keycard-korttia valmiina, veloitamme kortista 6 euron lisämaksun per kortti. Hissilippuihin käy maksuvälineenä  Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, Sporttipassi ja Ticket Mind & Body.

Mikäli varaamaanne lomamökkiin tai -asuntoon sisältyy hissilippuja, ne ovat lunastettavissa välinevuokraamolta varausvahvistusta vastaan.

VÄLINEVUOKRAAMO

Ukkohallan välinevuokraamon kautta rinteeseen menijöillä on aina priimaa alla. Vuokraa kokonainen setti tai kokeile vaikka uutta lautaa. Välinevuokraamon yhteydessä toimii suksihuolto, josta saatavilla mm. kuumavoitelua.

Lisäksi vuokrattavana:

  • Maastohiihtosetti 20 eur/päivä
  • Zipfy-talvikelkka: 4 eur/3h – 8 eur/päivä – 3 eur/lisäpäivä
  • Pulkka 5 eur/päivä
  • Lumikengät ja sauvat: 15 eur/3h – 22 eur/päivä – 15 eur/lisäpäivä

Välinevuokraamo sijaitsee rinteiden alla olevassa tummassa rakennuksessa. Yhteystiedot: puh. 08-748 514, [email protected]

Halla Park & Hiihtokoulu

Rinteessä riittää aina uutta opittavaa.

 

 

 

 

HALLA PARK

Ukkohalla on tunnettu monipuolisista parkeistaan: Hallapark, Treeride sekä Junnupark ovat saaneet vuosittain kehuja ja näkyvyyttä useissa lumilauta- ja suksielokuvissa.

Parkkilaskemisen makuun pääsee Junnuparkissa, josta löytyy reilejä ja hypittävää pienistä keskikokoisiin hyppyreihin. Hallapark puolestaan tarjoaa laajan kattauksen vaativampia reilejä ja hyppyreitä. Treeride koostuu tukeista rakennetuista obstaakeleista ja puisista tasanteista. Parhaimmillaan Treeride onkin kunnon lumipyryn jälkeen.

Parkit suunnittellaan ja rakennetaan turvallisiksi sekä monipuolisiksi kaiken tasoisille laskijoille. Parkkimme muuttuvat kauden mittaan, joten muistathan aina tutustua hyppyreihin ja reileihin etukäteen.

Halla Parkissa järjestetään vuosittain runsaasti mielenkiintoisia tapahtumia.

Ajantasaisin parkkisetup päivittyy Hallaparkin Facebook-sivuille.

HIIHTOKOULU

Ukkohallan hiihtokoulussa voi opiskella rinne-elämän alkeita tai kerätä vinkit oman temppuarsenaalin kasvattamiseen. Hiihtokoulu sopii myös täydellisesti uuden rinnelajin haltuunottoon.

Kysy lisätietoja Ukkohallan hiihtokoulusta: [email protected] / 08 748 514.