SKI PASSES


SKI RENTAL


SKI SLOPES


HALLA PARK


SKI SCHOOL


RESTAURANTS

Talviloma Ukkohallassa

Paras päivä on rinnepäivä.

Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa sijaitsevassa Ukkohallan laskettelukeskuksessa riittää lumi-iloja 16 rinteen ja kahden tasokkaan parkin verran. Lastenmaa ja lastenrinne mahdollistavat perheen pienimpien rinnepäivät hauskalla ja turvallisella tavalla. Välinevuokraamosta saa tarvittaessa huippuvälineet alle ja hiihtokoulusta löytyy aina uutta opittavaa.

RINTEET

6/6

HISSIT

2/6

LUONNONLUNTA

120cm

LADUT

150/300 km

KELKKAREITIT

150/300 km

 

 

 

 

HISSILIPUT

Ukkohallan rinteiden hissilipuista voi valita aina tilanteeseen sopivan vaihtoehdon aina parin tunnin pyrähdyksestä useamman päivän rinnetreeniin. 

Alle 12-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat laskevat Ukkohallassa alennetuin hinnoin – katso Ukkohallan hissilippujen hinnasto.

Kaikki hissilippumme ovat Ski-Datan Keycard-älykortteja. Mikäli sinulla ei ole ladattavaa Keycard-korttia valmiina, veloitamme kortista 6 euron lisämaksun per kortti. Hissilippuihin käy maksuvälineenä  Smartum-, Tyky- ja Virikesetelit, Sporttipassi ja Ticket Mind & Body.

Mikäli varaamaanne lomamökkiin tai -asuntoon sisältyy hissilippuja, ne ovat lunastettavissa välinevuokraamolta varausvahvistusta vastaan.

VÄLINEVUOKRAAMO

Ukkohallan välinevuokraamon kautta rinteeseen menijöillä on aina priimaa alla. Vuokraa kokonainen setti tai kokeile vaikka uutta lautaa. Välinevuokraamon yhteydessä toimii suksihuolto, josta saatavilla mm. kuumavoitelua.

Lisäksi vuokrattavana:

  • Maastohiihtosetti 20 eur/päivä
  • Zipfy-talvikelkka: 4 eur/3h – 8 eur/päivä – 3 eur/lisäpäivä
  • Pulkka 5 eur/päivä
  • Lumikengät ja sauvat: 15 eur/3h – 22 eur/päivä – 15 eur/lisäpäivä

Välinevuokraamo sijaitsee rinteiden alla olevassa tummassa rakennuksessa. Yhteystiedot: puh. 08-748 514, [email protected]

Rinnekartta

Halla Park & Hiihtokoulu

Rinteessä riittää aina uutta opittavaa.

 

 

 

 

HALLA PARK

Ukkohalla on tunnettu monipuolisista parkeistaan: Hallapark, Treeride sekä Junnupark ovat saaneet vuosittain kehuja ja näkyvyyttä useissa lumilauta- ja suksielokuvissa.

Parkkilaskemisen makuun pääsee Junnuparkissa, josta löytyy reilejä ja hypittävää pienistä keskikokoisiin hyppyreihin. Hallapark puolestaan tarjoaa laajan kattauksen vaativampia reilejä ja hyppyreitä. Treeride koostuu tukeista rakennetuista obstaakeleista ja puisista tasanteista. Parhaimmillaan Treeride onkin kunnon lumipyryn jälkeen.

Parkit suunnittellaan ja rakennetaan turvallisiksi sekä monipuolisiksi kaiken tasoisille laskijoille. Parkkimme muuttuvat kauden mittaan, joten muistathan aina tutustua hyppyreihin ja reileihin etukäteen.

Halla Parkissa järjestetään vuosittain runsaasti mielenkiintoisia tapahtumia.

Ajantasaisin parkkisetup päivittyy Hallaparkin Facebook-sivuille.

HIIHTOKOULU

Ukkohallan hiihtokoulussa voi opiskella rinne-elämän alkeita tai kerätä vinkit oman temppuarsenaalin kasvattamiseen. Hiihtokoulu sopii myös täydellisesti uuden rinnelajin haltuunottoon.

Kysy lisätietoja Ukkohallan hiihtokoulusta: [email protected] / 08 748 514.