Majoituspaketit ja -tarjoukset

Tältä sivulta löydät Ukkohallan suosituimmat majoituspaketit ja ajankohtaisimmat tarjoukset. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyntiimme – rakennetaan toiveidesi mukainen loma.

Laskettelupaketti

Tammikuussa talvi on parhaimmillaan ja siksipä tammikuun pakettitarjouksena saat majoituksen ja hissiliput yhteishintaan alk. 266 €/ 2 vrk. Esimerkkihinta sisältää majoituksen Ski Chalet 45-huoneistossa sekä kaksi yhden päivän hissilippua Ukkohallan rinteille.

Varaa majoitus

Saunamaailmapaketti

Saunamaailmapaketti sisältää majoituksen upeissa chalets-huoneistoissamme ja Saunamaailma-liput kahdelle yhteishintaan alk. 249€/2 vrk. Käytössäsi on 9 erilaista saunaa ja monipuolinen valikoima altaita sisällä ja ulkona.

Varaa majoitus

Sky Cabin glass suite huipputarjous

Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa Sky Cabin Glass Suite -näköalahuoneistoissa on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun. Alkuvuodesta majoitut upeissa hirsirakenteisissa sviiteissämme hintaan alk. 149€/ vrk.

Varaa majoitus

Majoitustarjous Hotel Ukkohalla

Alkuvuoden majoitustarjous Hotelli Ukkohallan viihtyisissä chalets-huoneistoissa nyt huippuedulliseen hintaan alk. 220€/ 2vrk. Hinta sisältää majoituksen Ski chalet 45-huoneistossa, jossa majoittuu mukavasti jopa viisi henkilöä.

Varaa majoitus

Kulttuuria ja vaaramaisemia

Kokonaisvaltainen oopperaelämys Kainuun vaaramaisemissa. Suomussalmella esitetään kesällä 2021 Taipaleenjoki -ooppera, joka kertoo inhimillisen tarinan Taipaleen taisteluista kansallisrunoilijamme Yrjö Jylhän silmin ja tunnoin.

Paketti sisältää majoituksen 1 vrk Sky Cabin Glass Suite näköalahuoneistoissa, liput oopperaan, aamupalan ja show & dinner illallisen.

Hintaan 499,00€ vrk / 2hlö

Paketti varattavissa ajalle 2.-3.7.2021 ja 3.-4.7.2021

Varaa paketti