Majoituspaketit ja -tarjoukset

Tältä sivulta löydät Ukkohallan suosituimmat majoituspaketit ja ajankohtaisimmat tarjoukset. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyntiimme – rakennetaan toiveidesi mukainen loma.

MISTÄ SYKSY MUISTETAAN?

Ukkohallan ruskasta tietenkin!

Vietä ikimuistoinen ruskaviikonloppu Kainuun vaaramaisemissa, Ukkohallan matkailukeskuksessa. Voit majoittua joko alueen ytimessä, Syväjärven rannalla Ski Chalets-huoneistohotellissa tai Sky Cabin-näköalahuoneistossa luonnon ympäröimänä, maisemia ja syksyistä tähtitaivasta lasikaton läpi ihaillen.

Tule nauttimaan Kainuun ainutlaatuisista aarnimetsämaisemista monipuolisilla vaellusreiteillä kävellen, maastopyörän selästä tai vaikka meloen. Ulkoilupäivän päätteeksi pääsette nauttimaan Saunamaailman lämpimistä löylyistä sekä allasosaston virkistävistä poreista. Illan kruunaa riemukas keilailu ja tunnelmallinen illallinen ravintola Saagassa.

Ukkohalla Chalets -huoneistot

Ensiluokkaiset huoneistot sijaitsevat Ukkohallan parhailla paikoilla rinteiden ja Syväjärven välissä. Chalets-huoneistoista on suora yhteys Saunamaailmaan - lomailijan hemmottelukeitaaseen. Huoneiston hintaan sisältyy aina liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous.

Huoneistojen koko vaihtelee 45–63m² välillä, joten tilaa on isommallekin perheelle. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja parveke tai maaterassi.

Sky Cabin-näköalahuoneistot

Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa Sky Cabineissä on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja syksyisen taivaan katseluun.

Korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi rentouttavan lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä. Tietä pitkin etäisyys palveluiden keskelle Syväjärven rantaan on 2,5 km.

Rentouttava ruskaviikonloppu Ukkohallassa

Paketti sisältää:

Kahden yön majoituksen Ski Chalet 45-huoneistossa
Saunamaailman yhdeksän saunaa ja viisi allasta
Tunnin keilailua kahdelle

Hinta kahdelle hengelle 249€ / 2vrk

Tunnelmaviikonloppu Kainuun huipulla

Paketti sisältää:

Kahden yön majoituksen Sky Cabin-näköalahuoneistossa
Saunamaailman yhdeksän saunaa ja viisi allasta
Tunnin keilailua kahdelle

Hinta kahdelle hengelle 349€ / 2vrk

Syystarjoukset voimassa perjantaista sunnuntaihin ajalla 14. 8. – 25.10.2020. 

Majoitusvaraukset numerosta 08 748 500 tai [email protected]

Varaa pöytä tunnelmalliseen illanviettoon ravintola Saagasta osoitteesta [email protected].

Ravintola Saagassa pääsette nauttimaan tunnelmallisesta ala carte-illallisesta
Kainuulaisten makuelämysten parissa. Suosittelemme esimerkiksi kahden hengen
Grillimestarin pannua, syksyiseen hintaan 29,90€.

Tervetuloa nauttimaan!