fbpx

Majoituspaketit ja -tarjoukset

Tältä sivulta löydät Ukkohallan suosituimmat majoituspaketit ja ajankohtaisimmat tarjoukset. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyntiimme – rakennetaan toiveidesi mukainen loma.

Kulttuuria ja vaaramaisemia

Operart yhteistyössä Vaara-Kainuun Matkailuyhdistyksen kanssa esittää täysin uuden oopperan yhdestä maailman merkittävimmästä sotahistorian tapahtumasta, Raatteentien taisteluista. 
Oopperan jälkeen Ukkohallan ravintola Hallan Karhu tarjoilee upeita makuja ja unohtumattomia elämyksiä Show & Dinner -illallisella, jossa vieraita viihdyttävät oopperatähdet spontaaneilla esityksillään. Unohtumattoman päivän jälkeen on aika rentoutua Ukkohallan laadukkaissa chalets-huoneistoissa tai ihailla jylhiä vaaramaisemia upeissa Sky Cabin -näköalasviiteissä.

Matkapakettiin sisältyy oopperaliput 2:lle, majoitus 1 vrk kahdelle ukkohalla chalets-huoneistossa tai Sky Cabin -näköalasviitissä, Show & Dinner oopperaillallinen kahdelle ravintola Hallan Karhussa Ukkohallassa sekä buffetaamiainen kahdelle.

Valitse varauskalenterista haluamasi ajankohta 1.-2.7. tai 2.-3.7. sekä majoitustyyppi Huoneistohotelli tai Sky Cabin, ja valitse sinulle sopivin majoitusvaihtoehto.

Varaa paketti

Sky Cabin Täysihoitopaketti

Sky Cabin kahden vuorokauden täysihoitopaketti kahdelle sisältää majoituksen ylellisessä lasihuoneistossa Ukkohallan huipulla. Täysihoitopaketti pitää lisäksi sisällään aamiaisen, lounaan sekä päivällisen Ravintola Hallan Karhussa. (Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiais- ja lounasbuffet) Myös liinavaatteet, pyyhkeet, kuntosalin vapaa käyttö sekä loppusiivous sisältyy hintaan. 
 
Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluissa Sky Cabineissa on hotellitason varustus. Massiivihirrestä rakennetuissa korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoista löytyy myös minikeittiö. Huoneessa on parivuode, jonka moottoroidut sängyt saa tarvittaessa erotettua toisistaan. Makuualkovissa on lisäksi 120 cm leveä vuodesohva joka sopii yhdelle aikuiselle taikka kahdelle lapselle.

2vrk / 375€

Varattavissa 6.-11.6. ja 13.-18.6.

Varaa paketti

Sky Cabin Juhannustarjous

Sky Cabinin kolmen vuorokauden Juhannustarjous sisältää majoituksen ylellisessä Sky Cabin lasihuoneistossa Ukkohallan huipulla (max.4hlö) Myös Saunamaailma ja kuntosalin käyttö, liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyy hintaan.
 
Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluissa Sky Cabineissa on hotellitason varustus. Massiivihirrestä rakennetuissa korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä. Huoneessa on parivuode, jonka moottoroidut sängyt saa tarvittaessa erotettua toisistaan. Makuualkovissa on lisäksi 120 cm leveä vuodesohva joka sopii yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle.

3vrk / 395€

Varattavissa 23.-26.6.

Varaa paketti

Ski Chalets 45 kesätarjous

Tarjous sisältää 3vrk majoittumisen Ski Chalets 45m2 huoneistossa (max.5hlö). 
Huoneistoissa on makuuhuone, alkovi, olohuone ja täysin varusteltu keittiö, pesuhuone ja sauna sekä erillinen wc. Varusteluun kuuluu lisäksi pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Jokaisessa huoneistossa on ilmainen Wifi.  Myös liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä kuntosalin vapaa käyttö sisältyy hintaan.

3vrk / 273€

Varattavissa 1.-23.6.

Varaa paketti

Ski Chalets 45 Juhannustarjous

Tarjous sisältää 3vrk majoittumisen Ski Chalets 45m2 huoneistossa (max.5hlö). 
Huoneistoissa on makuuhuone, alkovi, olohuone ja täysin varusteltu keittiö, pesuhuone ja sauna sekä erillinen wc. Varusteluun kuuluu lisäksi pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Jokaisessa huoneistossa on lmainen Wifi. 
 
Tarjous sisältää myös Saunamaailman ja kuntosalin käytön, liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen.

3vrk / 349€

Varattavissa 23.-26.6.

Varaa paketti