Majoitus Ukkohallassa – Ukkohalla Resort

Majoitus Ukkohallassa

Ukkohallan Matkailukylä sijaitsee Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa Syväjärven rannalla.  Se tunnetaan yhtenä suomen lumivarmimpana alueena. Loma-asunnoista pääset ensimmäisen askeleen jälkeen nauttimaan Kainuun upeasta luonnosta, eikä matkailukeskuksen palveluiden ja muiden harrastusten äärelle ole koskaan kohtuutonta matkaa.

Ukkohallassa on vuokrattavia loma-asuntoja lähes 200 kaikkiin majoitustarpeisiin lapsiperheille, pariskunnille, ryhmille ja yksin matkaaville. Majoitusta voi varata joko koko viikonlopuksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa. Tutustu mökkien esittelyyn ja varaa sopiva majoitus Online-varauksen kautta saman tien.

Ukkohallan monipuolinen hiihto- ja patikointireitistö lähtee mökkien läheltä. Ukkohallassa ja Paljakassa on yhteinen hissilippu ja voit vaihtaa keskusta vaikka kesken päivän. Rinteitä on yhteensä 31, pisin rinne on 1400m pitkä ja korkeuseroa enimmillään 190m.

Helppo loma Ski-In kylässä: skichalet ja skivillas huoneistot

Vietä helppo ja vaivaton loma hiihtokeskuksessa järven rannalla! Uudet SkiVillas ja SkiChalet huoneistot sijaitsevat Ukkohallan sydämessä, palveluiden ja harrastusten keskellä. Rinteet, ladut, ulkoilureitit ovat kaikki vieressä. Samoin wellness- ja kuntosalipalvelut, saunamaailma ja ravintola sekä keilahalli ovat lomakoti-ovellasi.

Lue lisää ja varaa skichalet&villas huoneistoja tästä.

Katso ski-in kylän palvelut kartasta tästä.

Cxense Display