Majoitus Ukkohallassa – Ukkohalla Resort

Majoitus Ukkohallassa

Ukkohallan Matkailukylä sijaitsee Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa Syväjärven rannalla.  Se tunnetaan yhtenä suomen lumivarmimpana alueena. Loma-asunnoista pääset ensimmäisen askeleen jälkeen nauttimaan Kainuun upeasta luonnosta, eikä matkailukeskuksen palveluiden ja muiden harrastusten äärelle ole koskaan kohtuutonta matkaa.

Ukkohallassa on vuokrattavia loma-asuntoja sekä ihastuttavia mökkejä ja huviloita yli 200, kaikkiin majoitustarpeisiin lapsiperheille, pariskunnille, ryhmille ja yksin matkaaville. Majoitusta voit varata vaikkapa viikonlopuksi tai pidemmäksikin aikaa. Tutustu lomakohteen esittelyyn ja varaa sopiva majoitus Keskusvaraamon kautta samoin tein.

 

Helppo loma Ski-In kylässä

Vietä helppo ja vaivaton loma matkailukeskuksessa, jonka hyvin varustellut Ski-In huoneistot sijaitsevat aivan järven rannalla!

Uudet Skivillas ja Skichalets-huoneistot sijaitsevat Ukkohallan sydämessä, palveluiden ja harrastusten keskellä. Rinteet, maastopyöräilyreitit, ladut, ulkoilureitit – kaikki majoituksesi vieressä! Myös wellness- ja kuntosalipalvelut, Saunamaailma-kylpylä ja ravintola Saaga keilahallineen sijaitsevat aivan lomakotisi ovella.

Lue lisää ja varaa Skichalets & Skivillas huoneistoja täältä.

Hotel Ukkohallan näköalahuoneistot 

Sky Cabin Ukkohalla-näköalahuoneistot on tehty massiivihirrestä. Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa SkyCabineissä on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun. Korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi aktiivisen lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä.

Tutustu Skichalets ja Skycabin-huoneistoihin Hotel Ukkohallan sivuilla.

Katso ski-in kylän palvelut kartasta tästä.

 

Varaa lomasi SkyCabin-näköalahuoneistoissa alta: