fbpx
Tyyppi
Tulo
Lähtö
Aikuisia
Lapsia
VARAUSKOODI
VAPAAT KOHTEET


VARAUS


RAVINTOLA


SAUNAMAAILMA


KUNTOSALI


KEILAHALLI


MAASTOPYÖRÄILY

Huippumajoitusta

Loma Kainuun huipulla.

Ukkohallan matkailukylä sijaitsee Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa Syväjärven rannalla. Se tunnetaan yhtenä Suomen lumivarmimpana alueena. Loma-asunnoista pääset ensimmäisen askeleen jälkeen nauttimaan Kainuun upeasta luonnosta, eikä matkailukeskuksen palveluiden ja muiden harrastusten äärelle ole koskaan kohtuutonta matkaa.

Ukkohallassa on vuokrattavia loma-asuntoja sekä ihastuttavia mökkejä ja huviloita, kaikkiin majoitustarpeisiin – lapsiperheille, pariskunnille, ryhmille ja yksin matkaaville. Majoitusta voit varata vaikkapa viikonlopuksi tai pidemmäksikin aikaa.

Tutustu lomakohteen esittelyyn ja varaa sopiva majoitus vaikka heti.

 

 

 

SKY CABIN GLASS SUITE

 

Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa Sky Cabin Glass Suiteissa on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun. Korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi aktiivisen lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä. Tietä pitkin etäisyys palveluiden keskelle Syväjärven rantaan on 2,5 km ja rinteestä pääset huoneistoosi kätevästi myös hiihtohissillä.

 

 

 

 

HUONEISTOHOTELLI UKKOHALLA

 

Tule nauttimaan mukavasta ja helposta lomasta Ukkohallan sydämeen! Huoneistohotelli Ukkohallan kolmekymmentä Ski Chalets -huonetta sijaitsevat Ukkohallan laskettelurinteiden, Syväjärven sekä wellness- ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä Syväjärven rannalla. Huoneistoista on suora yhteys rinteisiin ja ladulle sekä UkkohallaSpa & SaunaWorldin saunamaailmaan Jokaisessa Ukkohalla Ski-In asunnossa on oma sauna ja parveke tai maaterassi.

MÖKIT JA HUVILAT

 

Ukkohallan matkailukylässä sijaitsevat ihastuttavat alppityyliset mökit, laadukkaat lasiterassihuvilat sekä monet muut majoitusmahdollisuudet juuri sinun tarpeisiisi.

Etsi sopiva kohde Lomarenkaan onlinevaraamosta ja tule viettämään unelmiesi mökkiloma!

SKI-IN KYLÄ

 

Uudet Skivillas-, Lakevillas- ja Sun&Ski Villas-huoneistot sijaitsevat Ukkohallan sydämessä, palveluiden ja harrastusten keskellä. Rinteet, maastopyöräilyreitit, ladut, ulkoilureitit – kaikki majoituksesi vieressä! Myös wellness- ja kuntosalipalvelut, Saunamaailma-kylpylä ja ravintola Saaga keilahallineen sijaitsevat aivan lomakotisi ovella.

Title Address Description
Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi, Finland
Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi, Finland

SPORT & RELAX

#SPORTRELAX #KAINUUNHUIPULLA #LOMAPARATIISI

Ukkohallan lomakeskuksessa kaikki aktiviteetit ja palvelut löytyvät läheltä. Meillä käydään suoraan toimeen: Sport & Relax. 

SAUNAMAAILMA

RAVINTOLA HALLAN KARHU

KEILAHALLI

KUNTOSALI

HALLA MARKETTI

KOKOUKSET & RYHMÄT