VARAUS


RAVINTOLA


SAUNAMAAILMA


KUNTOSALI


KEILAHALLI


MAASTOPYÖRÄILY

Huippumajoitusta

Loma Kainuun huipulla.

Ukkohallan matkailukylä sijaitsee Kainuun korkeimpien vaarojen kupeessa Syväjärven rannalla. Se tunnetaan yhtenä Suomen lumivarmimpana alueena. Loma-asunnoista pääset ensimmäisen askeleen jälkeen nauttimaan Kainuun upeasta luonnosta, eikä matkailukeskuksen palveluiden ja muiden harrastusten äärelle ole koskaan kohtuutonta matkaa.

Ukkohallassa on vuokrattavia loma-asuntoja sekä ihastuttavia mökkejä ja huviloita, kaikkiin majoitustarpeisiin – lapsiperheille, pariskunnille, ryhmille ja yksin matkaaville. Majoitusta voit varata vaikkapa viikonlopuksi tai pidemmäksikin aikaa.

Tutustu lomakohteen esittelyyn ja varaa sopiva majoitus vaikka heti.

 

Ukkohallan Sport & Relax -kesäkampanjan paketit:

  • Vko 26 (22.-28.6.) ilmaiset nuotiomakkarat + majoitus alk. 265€/2vrk
  • Vko 27 (29.6.-5.7.) ilmainen kalastuslupa + majoitus alk. 299€/2vrk
  • Vko 28 (6.-12.7.) ilmainen pyörävuokraus + majoitus alk. 279€/2vrk
  • Vko 29 (13.-19.7.) SUP-laudat päiväksi käyttöön + majoitus alk. 279€/2vrk

Kesäkampanja on voimassa 22.6.-19.7.2020.

 

 

 

 

 

 

 

SKY CABINS

 

SkyCabin Ukkohalla-näköalahuoneistot on tehty massiivihirrestä. Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa SkyCabineissä on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun. Korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi aktiivisen lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä.

UKKOHALLA CHALETS

 

30 Ski Chalets -huonetta sijaitsevat Ukkohallan laskettelurinteiden sekä wellness- ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä Syväjärven rannalla. Huoneissa tupakeittiö, 1 makuuhuone, 1 makuualkovi, sähkösauna, pesuhuone, erillinen wc. Makuuhuoneessa kaksi x 80cm sänkyä ja makuualkovissa kerrossänky, jonka alaosa 120cm. Ilmainen Wifi. Huoneistojen koko vaihtelee 44m2–63m2 välillä.

Title Address Description
Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi, Finland
Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi, Finland

MÖKIT JA HUVILAT

 

Ukkohallan matkailukylässä sijaitsevat ihastuttavat alppityyliset mökit, laadukkaat lasiterassihuvilat sekä monet muut majoitusmahdollisuudet juuri sinun tarpeisiisi.

Etsi sopiva kohde Lomarenkaan onlinevaraamosta ja tule viettämään unelmiesi mökkiloma!

SKI-IN KYLÄ

 

Uudet Skivillas-, Lakevillas- ja Sun&Ski Villas-huoneistot sijaitsevat Ukkohallan sydämessä, palveluiden ja harrastusten keskellä. Rinteet, maastopyöräilyreitit, ladut, ulkoilureitit – kaikki majoituksesi vieressä! Myös wellness- ja kuntosalipalvelut, Saunamaailma-kylpylä ja ravintola Saaga keilahallineen sijaitsevat aivan lomakotisi ovella.

SPORT & RELAX

#SPORTRELAX #KAINUUNHUIPULLA #LOMAPARATIISI

Ukkohallan lomakeskuksessa kaikki aktiviteetit ja palvelut löytyvät läheltä. Meillä käydään suoraan toimeen: Sport & Relax. 

SAUNAMAAILMA

RAVINTOLA SAAGA

KEILAHALLI

KUNTOSALI

HALLA MARKET

KOKOUKSET & RYHMÄT

KESÄN AKTIVITEETIT

#UKKOHALLANKESÄ #WAKEBOARD #MAASTOPYÖRÄILY


Mistä kesä muistetaan? Tekemisistä tietenkin! Pyöräretkestä korpipuroja seuraten, siimojen kiristelystä, karhunkatseluretkestä tai hauskasta suppailuhetkestä. Valitse suosikkisi Ukkohallan kesätarjonnasta.

MAASTOPYÖRÄILY

WAKEBOARD

SUP-LAUTAILU

VAELLUS

FRISBEEGOLF

KALASTUS

POLKUVENEILY

GEOKÄTKÖILY

RULLAHIIHTO