Kokous – Ukkohalla Resort

Ukkohalla on elämyksellinen kohde kokousmatkailulle  –  kokousten, seminaarien, henkilöstöpäivien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Huikeilla järvinäköaloilla ja nykyaikaisilla AV-laitteilla varustetuissa Saagan kokoustiloissa järjestää vaivattomasti niin pienemmät kokoukset kuin satojen henkilöiden tapahtumat.

Ukkohalla on kokouspaikkana virkistävä vaihtoehto pidemmillekin tilaisuuksille, sillä työpäivän teemaan on helppo virittää myös vapaa-aikaa. Kokousvieraiden ulottuvilla olevat Ukkohallan laskettelurinteet, cable wakeboard-rata, vaellusreitit, keilahalli, Saunamaailma, kuntosali sekä ohjelmapalvelun järjestämät aktiviteetit täydentävät mukavan kokouspäivän.

Ravintola Saagasta saa herkullista ja terveellistä kokoustarjottavaa. Kahvin lisäksi voi ottaa kahvileivän tai valikoiman hedelmiä ja pähkinöitä. Maittava aamiainen, lounas, päivällinen ja illallinen laitetaan tarjolle sovittuun aikaan kokousväelle.

Vinkki! Yllätä kokousvieraat: Ukkohallassa voi järjestää vaikkapa saunakokouksen, kävelykokouksen tai yllätysjoogan kokousväelle.

KOKOUSTILAT

Tunnelmallinen Hallan Ukon kabinetti (6-12 henkilölle) 50,00 €/4h ja 75,00 €/päivä
Järvimaisemallinen Saaga Kabinetti (max. 40 henkilölle) 50,00 €/4h ja 75,00 €/päivä
Moneen muotoutuva Saaga Areena (max. 150 henkilölle) 150,00 €/kerta

Tilavuokrat sisältävät kokousveden. Kokoushedelmät 3,50 € /henkilö.

Vinkki: Alueen isot ja laadukkaat huvilat sopivat niin kokousväen majoitukseen kuin edustus- tai kokoustiloiksikin. Esimerkiksi Aurinko Saaga -huvilat ovat kooltaan 150 neliötä ja ne soveltuvat tiloiltaan erinomaisesti noin 14 hengen ryhmille. Pyydä erillinen tarjous!

Varaa sopiva tila niin räätälöidään kokouspäivästänne juuri teidän näköinen!

Lisätietoja & varaukset:

Puh. +358 8 748 500
[email protected]