fbpx

UKKOhalla ENDURO BIKE PARK

 

Kesäkaudella 2021 avattiin Ukkohallan ensimmäinen Bike Park. Hissipyöräilyssä nouset vaivattomasti ylös hissin avustuksella ja viiletät alas painovoiman avulla, aivan kuten laskettelussa. Ukkohallan rinnealueelta löytyy kesällä 6 enduroreittejä sekä yksi berm-rata, jotka sopivat niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin alamäkipyöräilijälle.

Pyöräilyreitit mukailevat laskettelusta tuttua värikoodausta vaikeustason mukaan. Siniset reitit ovat helppoja ja soveltuvat aloittelevalle pyöräilijälle, kun taas punaiset ja mustat kokeneemmille. Hissipyöräilyä varten tarvitset jousitetun pyörän, parhaiten lajiin soveltuu enduro- tai alamäkipyörä. Pyörän lisäksi kypärän käyttö on ehdotonta, ja alamäkeen viilettäville suositellaankin “full face” tyyppistä kypärää, joka suojaa myös leukaa. Muiden suojusten, kuten selkäpanssarin ja polvisuojien käyttö on ehdottoman suositeltavaa. 

Ota siis oma alamäki- tai enduropyöräsi mukaan ja tule ensimmäisten joukossa testaamaan Ukkohallan reitit.  

Aukioloajat kesällä 2022: 

24.6.-27.8.2022

Pe-La klo 11-17

Ukkohallasta löytyy myös upeat maastopyöräilyreitit ja kesäksi avataan uusi reitti Ukkohallan ja Paljakan välille. Vuokraa meiltä sähköfatbike- tai fatbike pyörä ja lähde omatoimiselle retkelle Ukkohallan maastoon. Lue lisää maastopyöräilystä Ukkohallassa täältä.

BIKE-PARK HINNASTO

3h –  20 €
1pv –  25 €
2pv –  40 €

5krt – 75 €
Ennakkokausikortti – 100 € (voimassa 1.6.2022 saakka)

 REITTIKARTTA

KESÄN AKTIVITEETIT


Mistä kesä muistetaan? Tekemisistä tietenkin! Pyöräretkestä korpipuroja seuraten, vesiurheilua luonnon keskellä, tai frisbeegolfia auringonlaskussa. Valitse suosikkisi Ukkohallan tarjonnasta.

MAASTOPYÖRÄILY

WAKEBOARD

SUP-LAUTAILU

BIKE PARK

POLKUVENEILY

FRISBEEGOLF