fbpx

BIKE PARK

 

Kesäkaudella 2021 Ukkohallan rinteistä voi nauttia nyt myös talven jälkeen.  Hissipyöräilyssä nouset vaivattomasti ylös hissin avustuksella ja viiletät alas painovoiman avulla, aivan kuten laskettelussa. Ukkohallan rinnealueelta tulee löytymään enduroreittejä, jotka sopivat niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle.

Pyöräilyreitit mukailevat laskettelusta tuttua värikoodausta vaikeustason mukaan. Siniset reitit ovat helppoja ja soveltuvat aloittelevalle pyöräilijälle, kun taas punaiset ja mustat kokeneemmille. Ukkohallan reiteistä tulossa tarkempi esittely kesäkuussa ennen hissien aukeamista, stay tuned!Hissipyöräilyä varten tarvitset jousitetun pyörän, parhaiten lajiin soveltuu enduro- tai alamäkipyörä. Pyörän lisäksi kypärän käyttö on ehdotonta, ja alamäkeen viilettäville suositellaankin “full face” tyyppistä kypärää, joka suojaa myös leukaa. Muiden suojusten, kuten selkäpanssarin ja polvisuojien käyttö on ehdottoman suositeltavaa. 

Ota siis oma alamäki- tai enduropyöräsi mukaan ja tule ensimmäisten joukossa testaamaan Ukkohallan reitit.  

Aukioloajat kesällä 2021: 

24.6.-14.8.2021

Pe-La klo 11-17

*Juhannuksena To-Su klo 11-17 

Ukkohallasta löytyy myös upeat maastopyöräilyreitit ja kesäksi avataan uusi reitti Ukkohallan ja Paljakan välille. Vuokraa meiltä sähköfatbike- tai fatbike pyörä ja lähde omatoimiselle retkelle Ukkohallan maastoon. Lue lisää maastopyöräilystä Ukkohallassa täältä.

BIKE-PARK HINNASTO

3h –  20 €
1pv –  25 €
2pv –  40 €

5krt – 75 €
Kausikortti – 100 €

 REITTIKARTTA