PAKETIT


VUOKRAUS


REITTI


PALVELUT


SAUNAMAAILMA


RAVINTOLA SAAGA

MAASTOPYÖRÄILY

Tule kokemaan Ukkohallan upeat maisemat maastopyöräillen.

Meiltä löydät reitit kaikentasoisille. Tervetuloa!

 

Fatbike-safari Vorlokiin

Safarilla ajetaan kauniissa maastossa vanhan mäntymetsän halki – fatbiken kyydistä ja luonnon kauneudesta nauttien. Reitin puolivälissä sijaitsevalle Vorlokin tuvalle on mahdollisuus pysähtyä hetkeksi vaikkapa valokuvaamaan luontoa. Fatbiket on tehty kulkemaan vaikeassakin maastossa ja ne sopivat kaiken tasoisille pyöräilijöille.

• Reitin pituus noin 8 km
• Kesto 2-3 h
• Osallistujamäärä 4-10 henkilöä
• Kysy retkieväitä ryhmällesi!
• Hinta 54 €/hlö sisältäen opastuksen, pyörävuokran ja kypärän

Varaukset: [email protected] tai 08 748 511

Varaukset ja maksut vähintään kahta vuorokautta ennen ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä vähintään kaksi vuorokautta ennen retkeä, jolloin varausmaksusta palautetaan 80%. Mikäli varaus perutaan myöhemmin, varausmaksua ei palauteta.

Katso pyöräreitit huipulle (pdf)

 

 

REITTIVAIHTOEHTOJA

 

 

 

 

Hyrynsalmi-Paljakka-Ristijärvi 1

90 km

Hyrynsalmi–Paljakka–Ristijärvi-reitin vaihtoehto 1 taivalletaan päällystetyillä, rauhallisilla maanteillä. 90 kilometrin mittaisen reitin varrella ei ole varsinaista pyörätietä, mutta vähäliikenteisillä maanteillä voi pyöräillä turvallisesti.

Kainuun hulppeat vaaramaisemat antavat oivalliset puitteet pyöräilyyn ja vaarat tuovat reittiin myös sopivaa haastavuutta. Matkan varrella voit pysähtyä ihailemaan esimerkiksi Komulankönkään putousta.

Hyrynsalmi–Paljakka–Ristijärvi 2

84 km

Hyrynsalmi–Paljakka–Ristijärvi-reitin vaihtoehto 2 kulkee 84 kilometrin matkan päällystetyillä, rauhallisilla maanteillä sekä osittain myös päällystämättömillä pyörämatkailureiteillä. Päällystämättömillä pyörämatkailuteillä taitetaan lähes puolet matkasta.

Upeiden vaaramaisemien siimeksessä voi nauttia pyöräilystä ilman liikenteen melua. Vaaramaaston korkeuserot tuovat sopivasti haastavuutta reittiin ja luonnonkauniit maisemat tekevät reitistä erinomaisen pyöräilyreitin.

 

 

 

Ukkohalla – Hyrynsalmi

50 km

Noin 50 kilometrin mittaisella Ukkohalla–Hyrynsalmi-reitillä puolet matkasta taitetaan rauhallisilla maanteillä ja puolet päällystämättömillä pyörämatkailureiteillä.

Päiväretkeksi sopivan reitin varrella voit pysähtyä esimerkiksi Komulankönkään putoukselle ihailemaan luonnonvaraista putousta ja nauttimaan retkieväistä.

Vuokraa Fatbike

Vuokraa kauttamme laadukas fatbike ja lähde omatoimiselle retkelle Ukkohallan ympäristöön.

  • 1 h – 15 €
  • 3 h – 30 €
  • 8 h – 50 €

Klikkaa tästä tehdäksesi onlinevarauksen

tai ota yhteyttä: [email protected] tai 08 748 511.

MAASTOPYÖRÄREITIT

Ukkohallan MTB reittikartta, reitit kunnostetaan ja merkitään kesän-syksyn 2020 aikana Hyrynsalmen kunnan toimesta, mobiilikartta reiteistä on myös tulossa.

 

PYÖRIEN HUOLTO

Ukkohalla Chalets -huoneistohotellin edestä löytyy MTB pesupiste hotellin asiakkaille.